ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

Τι προβλέπει ο νέος σχεδιασμός. Τι θα γίνει με Γραμματικό και Φυλή. Στα 408 εκατ. το κόστος του προγράμματος, χωρίς ΣΔΙΤ και στην ευθύνη των Δήμων. Βασικά σημεία του καινούργιου μοντέλου αποκαλύπτει το Sofokleousin.gr.
Το Γραμματικό παραμένει στο κάδρο του σχεδιασμού με τη λειτουργία δυο μικρών εργοστασίων (κομποστοποίησης, επεξεργασίας σύμμεικτων) και ενός χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων περιορισμένης χωρητικότητας.
doyroy. psinakisΑποκαλυπτικό το άρθρο του Sofokleousin.gr  όσον αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής και ιδιαίτερα όσον αφορά τα έργα στο Γραμματικό. Αποκαλύπτεται, με λίγα λόγια, η πραγματική πρόθεση της κ. Δούρου, αλλά και η διαπλοκή μαζί της του Δημάρχου Μαραθώνα κ. Ψηνάκη.
Το τοπίο ξεκαθαρίζει και ο κάθε πολίτης του Δήμου Μαραθώνα μπορεί να δει ξεκάθαρα πλέον ποιοί έπαιξαν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη τους και ποιός είναι ο πραγματικός ρόλος του καθενός. Στο Γραμματικό, λοιπόν ΚΑΙ  Μονάδα Επεξεργασίας Σύμμεικτών Απορριμμάτων ΚΑΙ  Μονάδα Κομποστοποίησης ΚΑΙ ΧΥΤΥ. Κι όλα αυτά σε στενή συνεργασία Δούρου και Ψηνάκη. Και μάλιστα η «δυναμικότητα», δηλαδή το πόσους τόνους απορριμμάτων θα επεξεργάζονται στις Μονάδες που θα λειτουργούν στο Γραμματικό, θα καθορίζεται από τον Δήμο. Που σημαίνει όσα περισσότερα χρήματα θα χρειάζεται ο Δήμος, κάθε φορά, τόσο θα αυξάνουν οι ποσότητες σκουπιδιών που θα έρχονται στο Γραμματικό. Κι αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί στα Λιόσια και την Φυλή. Οι αυξήσεις των ποσοτήτων θα είναι συνεχείς.
Τώρα ήρθε η ώρα,  όσοι ισχυρίζονται ότι διαφωνούν με το να έρθουν σκουπίδια στο Γραμματικό να πάρουν θέση. Επιτροπές Αγώνα, Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, Δημοτικές Παρατάξεις, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολίτες.
Όχι με λόγια, όμως, αλλά με έργα. Πράξεις θέλουμε, από λόγια χορτάσαμε.
«‘Ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν», λοιπόν.
Υπάρχει κανείς εννοεί αυτά που λέει (ή που είπε);  
Γιώργος  Π. Κόλλιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")