ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ Ο ΨΗΝΑΚΗΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

Τι προβλέπει ο νέος σχεδιασμός. Τι θα γίνει με Γραμματικό και Φυλή. Στα 408 εκατ. το κόστος του προγράμματος, χωρίς ΣΔΙΤ και στην ευθύνη των Δήμων. Βασικά σημεία του καινούργιου μοντέλου αποκαλύπτει το Sofokleousin.gr.
Το Γραμματικό παραμένει στο κάδρο του σχεδιασμού με τη λειτουργία δυο μικρών εργοστασίων (κομποστοποίησης, επεξεργασίας σύμμεικτων) και ενός χώρου υγειονομικής ταφής υπολειμμάτων περιορισμένης χωρητικότητας.
doyroy. psinakisΑποκαλυπτικό το άρθρο του Sofokleousin.gr  όσον αφορά την διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής και ιδιαίτερα όσον αφορά τα έργα στο Γραμματικό. Αποκαλύπτεται, με λίγα λόγια, η πραγματική πρόθεση της κ. Δούρου, αλλά και η διαπλοκή μαζί της του Δημάρχου Μαραθώνα κ. Ψηνάκη.
Το τοπίο ξεκαθαρίζει και ο κάθε πολίτης του Δήμου Μαραθώνα μπορεί να δει ξεκάθαρα πλέον ποιοί έπαιξαν πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη τους και ποιός είναι ο πραγματικός ρόλος του καθενός. Στο Γραμματικό, λοιπόν ΚΑΙ  Μονάδα Επεξεργασίας Σύμμεικτών Απορριμμάτων ΚΑΙ  Μονάδα Κομποστοποίησης ΚΑΙ ΧΥΤΥ. Κι όλα αυτά σε στενή συνεργασία Δούρου και Ψηνάκη. Και μάλιστα η «δυναμικότητα», δηλαδή το πόσους τόνους απορριμμάτων θα επεξεργάζονται στις Μονάδες που θα λειτουργούν στο Γραμματικό, θα καθορίζεται από τον Δήμο. Που σημαίνει όσα περισσότερα χρήματα θα χρειάζεται ο Δήμος, κάθε φορά, τόσο θα αυξάνουν οι ποσότητες σκουπιδιών που θα έρχονται στο Γραμματικό. Κι αυτό το έργο το έχουμε ξαναδεί στα Λιόσια και την Φυλή. Οι αυξήσεις των ποσοτήτων θα είναι συνεχείς.
Τώρα ήρθε η ώρα,  όσοι ισχυρίζονται ότι διαφωνούν με το να έρθουν σκουπίδια στο Γραμματικό να πάρουν θέση. Επιτροπές Αγώνα, Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, Δημοτικές Παρατάξεις, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πολίτες.
Όχι με λόγια, όμως, αλλά με έργα. Πράξεις θέλουμε, από λόγια χορτάσαμε.
«‘Ιδού πεδίο δόξης λαμπρόν», λοιπόν.
Υπάρχει κανείς εννοεί αυτά που λέει (ή που είπε);  
Γιώργος  Π. Κόλλιας

1 σχόλιο:

AIB FUNDING. είπε...

Μεγάλη Dr. Imoloa βοτανική ιατρική είναι η τέλεια θεραπεία για τον ιό HIV, μου διαγνώστηκε HIV για 8 χρόνια και κάθε μέρα ψάχνω πάντα για έρευνα για να βρω τον τέλειο τρόπο για να ξεφορτωθώ αυτή τη φοβερή ασθένεια γιατί πάντα γνωρίζω τι Χρειαζόμαστε γιατί η υγεία μας είναι στη γη. Έτσι, στην αναζήτηση στο διαδίκτυο έχω δει πολλές μαρτυρίες για το πώς ο Δρ imoloa μπορεί να θεραπεύσει τον ιό HIV με ισχυρά φυτικά φάρμακα. Αποφάσισα να έρθω σε επαφή με αυτόν τον άνθρωπο, ήρθα σε επαφή μαζί του για τα φυτικά φάρμακα που έλαβα μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών της DHL. Και με οδήγησε πώς. Τον ρώτησα για μια λύση για να πάρει βοτανοθεραπεία για δύο εβδομάδες. Και στη συνέχεια μου έδωσε εντολή να ελέγξω τι έκανα. Κοιτάξτε με (ΗΓΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ). Ευχαριστώ τον Θεό για τον Δρ Ιμόλοα για τη χρήση ενός ισχυρού φυτικού φαρμάκου για να με θεραπεύσει. έχει επίσης μια θεραπεία για ασθένειες όπως ασθένεια Parkison, κολπικό καρκίνο, επιληψία, διαταραχές άγχους, αυτοάνοσες ασθένειες, πόνος στην πλάτη, διαστρέμματα, διπολική διαταραχή, εγκεφαλικοί όγκοι, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακή νόσο, καρδιαγγειακή νόσο, διαταραχές, διπολική διαταραχή, όγκοι του εγκεφάλου, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια του τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακές παθήσεις, καρδιαγγειακές παθήσεις, διαστρέμματα, διπολική διαταραχή, εγκεφαλικοί όγκοι, κακοήθης, βρουξισμός, βουλιμία, ασθένεια τραχηλικού δίσκου, καρδιαγγειακή νόσο, και συμπεριφορικές διαταραχές, κυστική ίνωση, υπέρταση, διαβήτης, άσθμα, αυτοάνοση μεσολαβούμενη αρθρίτιδα. Χρόνια νεφρική νόσο, αρθρίτιδα, πόνος στην πλάτη, ανικανότητα, φάσμα αλκοόλης φέτας, δυσμεμική διαταραχή, έκζεμα, καρκίνο δέρματος, φυματίωση, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, δυσκοιλιότητα, φλεγμονώδη νόσο του εντέρου, καρκίνο οστού, καρκίνο πνεύμονα, πυρετός, ηπατίτιδα ABC, σύφιλη, διάρροια, ασθένεια του Huntington, οπίσθια ακμή, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, νόσος του Addison, χρόνια νόσος, ασθένεια Crohn, κυστική ίνωση, ινομυαλγία, φλεγμονώδης νόσος του εντέρου, ασθένεια μυελού των νυχιών, παράλυση, , Κακόηθες μελάνωμα, Μανία, Melorheostosis, Meniere's Νόσος, Μυκοπολυσακχαρίδωση, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Μυϊκή δυστροφία, Ρευματοειδής αρθρίτιδα, Νόσος Αλτσχάιμερ email- drimolaherbalmademedicine@gmail.com / ή {whatssapp ..... + 2347081986098}

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")