ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

300.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΟ www. geKollias.gr KAI.... ΣYNEXIZOYME

ΤΡΙΑΚΟΣΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ (300.000) ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΑ.
Ήταν Δεκέμβρης  του 2014 όταν αποφάσισα να «αναβαθμίσω» την παρουσία μου στο διαδίκτυο.  Μέχρι τότε εκφραζόμουν μέσα από τούτο το  blog. 
Ήταν μια δημιουργική περίοδος μέσα από την οποία απέκτησα εμπειρίες και έμαθα μεθόδους και τακτικές, ώστε οι όποιες απόψεις μου να αποκτούν  την ευρύτερη δυνατή δημοσιότητα.
H ανάγκη για την αισθητική ανανέωση, την ποιοτική αναβάθμισή και την καλύτερη παρουσία, με οδήγησαν στο να επιδιώξω την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου site, το οποίο να ξεφεύγει από έναν «προσωπικό κειμενογράφο» και να διαθέτει τα χαρακτηριστικά μιας ενημερωτικής ιστοσελίδα, αλλά πάντα με κύριο χαρακτηριστικό την διατύπωση απόψεων και θέσεων.
Με την βοήθεια δύο εξαίρετων νέων παιδιών, του Πέτρου Κόλλια και της Ιωάννας Παπαγεωργίου, τους οποίους ευχαριστώ θερμά, στήθηκε το site www.geKollias.gr  και «ανέβηκε» στο διαδίκτυο τον Δεκέμβρη του 2914.
Πρώτη ανάρτηση «ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ», με ιστορικά στοιχεία που δεν είναι ευρέως γνωστό ότι υπήρχαν, όπως το «Απολυτήριον» για τους αιχμαλώτους πολέμου (!)
Ήδη ξεπέρασε τους 300.000 αναγνώστες και συνεχίζει δυναμικά την πορεία του στον απέραντο ωκεανό του διαδικτύου.
Ευχαριστώ θερμά όλους αυτούς τους ανθρώπους που επέλεξαν να ασχοληθούν με το  www.geKollias.gr,  ανάμεσα σε εκατοντάδες χιλιάδες ιστοσελίδες του διαδικτύου.
Από την μεριά μου υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω με την ίδια δυναμική, την ανεξαρτησία γνώμης και την αναζήτηση θεμάτων που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα, αλλά είναι χρήσιμα για τους αναγνώστες. Όπως τον «Ιστορικόν» που θυμίζει γεγονότα τα οποία ίσως διδαχθήκαμε στο σχολείο και πλέον έχουν περάσει στην λήθη, ενώ παραμένουν, στην πραγματικότητα επίκαιρα, ως διδάγματα για το μέλλον.
Κι ακόμη την προβολή γεγονότων που δεν «αξιολογούνται» ως σοβαρά, αλλά συμβαίνουν στην κοινωνία μας και αποδεικνύουν ότι δεν είναι όλα μαύρα και υπάρχει πάντα ελπίδα για το μέλλον, όπως είναι η στήλη ”ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ».
Το κύριο βάρος βέβαια η ιστοσελίδα το ρίχνει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ιδιαίτερα της Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΩΡΩΠΟΥ και ΔΙΟΝΥΣΟΥ και στα περιβαλλοντικά θέματα με έμφαση στο ζήτημα του ΧΥΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ.
Συνεχίζω, λοιπόν και σας θέλω δίπλα μου. Περιμένω τις απόψεις σας (και για δημοσίευση, αν το επιθυμείτε) και την (καλόπιστη) κριτική σας.
Πάμε μαζί για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. 
Πάμε για τις 500.000 επισκέπτες!
Λέτε να το πετύχουμε;
Γιώργος Πέτρου Κόλλιας
Αρβανίτης εκ Βαρνάβα ορμώμενος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")