ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ

 Η ώρα της Συναυλίας Διαμαρτυρίας που οργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, με την Κοινότητα Γραμματικού, ενάντια στην δημιουργία ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, έφτασε!
Μετά την αναβολή της, το προηγούμενο Σάββατο, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών στον Βαρνάβα και το Καπανδρίτι, πραγματοποιείται τούτο το Σάββατο 24 Ιούλη 2010.
Μάλιστα, μετά τις πρόσφατες πυρκαγιές αποκτά διπλό σκοπό. Πέρα από τον αρχικό, που όπως προαναφέραμε, ήταν και είναι η διαμαρτυρία για τον καταστροφικό και περιβαλλοντοκτόνο ΧΥΤΑ που οι πολιτικοί και τα συμφέροντα προωθούν στο Γραμματικό, θα έχει ως σκοπό και να καταγγελθεί η οικολογική καταστροφή που προέκυψε από την περσινή και την φετινή πυρκαγιά στα δύο χωριά (Βαρνάβα και Γραμματικό). Γιατί, κακά τα ψέμματα, τα χωριά μας δέχονται μια (συντονισμένη;) επίθεση σε όλα τα μέτωπα. Καταστροφικές πυρκαγιές που κατέστρεψαν έναν μοναδικό πνεύμονα πρασίνου, κατασκευή ΧΥΤΑ (=Χωματερής) ανάμεσα στα δύο χωριά, με όσε καταστροφικές συνέπειες σημαίνει αυτό για το περιβάλλον και την υγεία των κατοίκων, κατασκευή αγωγού φυσικού αερίου, με πλήρη απαξίωση της περιουσίας των κατοίκων.
Αλλά για αυτά τα θέματα θα υπάρξει νεώτερη ανάρτηση. Ας μιλήσουμε για την συναυλία και την ανάγκη να φωνάξουμε όλοι "Φτάνει πια"
Φτάνει πια η απαξίωση των χωριών μας.
Φτάνει πια η καταστροφή του περιβάλλοντος μας.
Φτάνει πια η αδιαφορία για την υγειά την δική μας και των παιδιών μας.
Φτάνει πια η ασυδοσία των επιχειρηματικών συμφερόντων.
Φτάνει πια. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης και οι συνεργάτες του έχουν δείξει, όχι σήμερα αλλά από πολύ παλιά, ότι στηρίζουν τους αγώνες των πολιτών για ένα καλύτερο περιβάλλον, για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
Υπόσχονται να μας προσφέρουν μια βραδιά γεμάτη δυνατούς ήχους και στίχους, που θα τονώσουν το αγωνιστικό φρόνημα των αγωνιζομένων πολιτών.
Ας δώσουμε αύριο το βράδυ όλοι το αγωνιστικό μας παρόν στο Γραμματικό.
Το χρωστάμε στην ίδια μας την ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")