ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ



Κυρία Παναγιωταρέα
Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον το άρθρο σας. Και διαπίστωσα πόσο άσχετη είστε με το θέμα. Δεν είναι απαραίτητα κακό να μην γνωρίζεις ένα ζήτημα. Κακό είναι να νομίζεις ότι το γνωρίζεις και - το χειρότερο- να εκφράζεις άποψη και μάλιστα με έναν απαράδεκτο τρόπο, όπως κάνετε εσείς.
Ξέρετε καλό είναι το "μελοδραματικό" ύφος, το οποίο μάλιστα "πουλάει", αλλά δεν είναι κατάλληλο για όλες τις περιπτώσεις.
Όταν αγγίζετε ένα ζήτημα που έχει περιβαλλοντικές, πολιτιστικές, κοινωνικές, οικονομικές και φυσικά πολιτικές διαστάσεις, πρέπει να κάνετε ρεπορτάζ, να μελετήσετε, να αναζητήσετε πηγές, να ακούσετε όλες τις απόψεις. Ή τουλάχιστον αυτό θα έκανε ένας δημοσιογράφος που σέβεται τον εαυτό του, το επάγγελμά του και το κοινό του.
Εσείς απλώς αναμασάτε τις γνωστές κοινοτοπίες που κατά καιρούς "προωθούν" οι Κυβερνήσεις, για να συκοφαντήσουν τους αγωνιζόμενους κατοίκους και να τους εμφανίσουν ως "οπισθοδρομικούς", "συμφεροντολόγους" κι ακόμη γραφικούς, παρασυρόμενους.
Δεν είναι έτσι τα πράγματα κυρία Παναγιωταρέα.
Χρόνια τώρα αυτοί οι άνθρωποι, που εσείς λοιδορείτε, αποδεικνύουν με εμπεριστατωμένες επιστημονικές μελέτες, ότι ο περίφημος "Περιφερειακός Σχεδιασμός για την διαχείριση των απορριμμάτων" της κ. Παπανδρέου, είναι  λαθεμένος, χωρίς προοπτική, περιβαλλοντοκτόνος, καταστροφικός για την Αττική. Χρόνια τώρα φωνάζουν ότι η μόνη πραγματικά σοβαρή λύση, περιβαλλοντικά ορθή, οικονομικά βιώσιμη και με προοπτική είναι η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ.  Όμως δεν ακούει κανείς. Κανείς δεν συζητά σοβαρά αυτήν την λύση. κανένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης δεν την προωθεί. ΚΑΝΕΙΣ.
Βλέπε η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ δεν γεμίζει με εκατομμύρια ευρώ τις τσέπες κάποιων.
Και για τα πρόστιμα δεν θα φταίνε η κάτοικοι του Γραμματικού και της Κερατέας, όπως δεν φταίνε οι πολίτες της Ελλάδας για την οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν οι μέχρι τώρα Κυβερνήσεις.
Θα φταίνε οι ίδιες Κυβερνήσεις που, χρόνια τώρα, αναμασούν τα περί ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, χωρίς, όμως, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ.
Θα φταίνε οι Δήμαρχοι των μεγάλων πόλεων που, χρόνια τώρα, ψάχνουν στην αυλή του γείτονα να βρουν χώρους να θάψουν τα σκουπίδια τους.
Θα φταίτε εσείς οι δημοσιογράφοι που έχετε μετατραπεί σε ιμάντα μεταβίβασης των κυβερνητικών απόψεων, αντί να σηκώσετε την φωνή σας και να απαιτήσετε το αυτονόητο.
Φοβάμαι, όμως, ότι δεν θέλετε και δεν μπορείτε. Τουλάχιστον μη προκαλείτε. Αρκετό κακό έχετε προκαλέσει με την "δημοσιογραφία" σας, η οποία περιορίζεται στην "από καθέδρας έκφραση γνώμης".
Αυτά τα λίγα προς το παρόν.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
πρώην Πρόεδρος Κοινότητας Βαρνάβα
  • το κείμενο στάλθηκε με email στην κ. Παναγιωταρέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")