ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Η ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΩΝ Τ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑΜε όλους τους τύπους που ορίζει ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ, ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή του Μαραθώνα, η πρώτη του ενιαίου Δήμου των δύο Κοινοτήτων (Βαρνάβα- Γραμματικού) και των δύο Δήμων (Μαραθώνα -Νέα Μάκρη), άλλοι με θρησκευτικό και άλλοι με πολιτικό όρκο.
Η ορκωμοσία, πραγματοποιήθηκε στην Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη κ. Κυρίλλου, ο οποίος όρκισε τον Δήμαρχο, τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους.
Επιτυχή, καρποφόρα και δημιουργική πορεία ευχήθηκε ο κ. Κύριλλος, υποσχόμενος αυτονόητη τη συνεργασία της Μητρόπολης και του ιδίου με την Δημοτική Αρχή, καθώς Εκκλησία και Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν κοινή υποχρέωση να υπηρετούν τα συμφέροντα του λαου.
Σαφές ήταν το μήνυμα που έστειλε στην Δημοτική Αρχή ο Μητροπολίτης και... θα είναι θετικό, αν... το λάβει...
Μήνυμα όμως, έστειλε και στην κυβέρνηση ο Μητροπολίτης, όταν αναφερόμενος στην τραγική κατάσταση που έχει οδηγηθεί η πατρίδα και ο ελληνικός λαός, τόνισε με έμφαση:
"Κανείς δεν έχει το δικαίωμα, να μας αφαιρέσει τη χαρά, την ελπίδα και τη ευτυχία"!
"Ελπίδα" κάποιοι από τους νεοεκλεγέντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, που δεν έχουν  αλωθεί από την "αλαζονεία της εξουσίας" και έχουν διάθεση πραγματικής και ουσιαστικής προσφοράς, να μπορέσουν να υλοποιήσουν τις ανάγκες των χωριών μας και ιδιαίτερα του Βαρνάβα που μας αφορά.
ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")