ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΜΑΡΑΣ: ΤΟ "ΑΚΡΟΝ ΑΩΤΟΝ" ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ

Τελικά έρχεται η ώρα που πάει "κάθε κατεργάρης στον πάγκο του".
"Αποκαλύφθηκε" και ο συνεπής Δημαράς. Το παλικάρι, ντε, που ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής μας διαβεβαίωνε ότι θα είναι συνεπής στις θέσεις του, που προεκλογικά ξεφούρνιζε.
Αφού έπαιξε για ένα μεγάλο διάστημα το "παραιτείται - δεν παραιτείται" από Βο(υ)λευτής, η "μπίλια έκατσε" στο "ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ".
Εντάξει ιδεολόγος(;) είναι, αλλά όχι και κορόιδο!
Παρακολουθήστε το "σήριαλ":

ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΑ
από την  ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE
Την απόφασή του να παραιτηθεί από βουλευτής την 1η Ιανουαρίου ανακοίνωσε χθες ο Γ. Δημαράς αμέσως μετά την οριστικοποίηση ότι μένει εκτός του β' γύρου. Παρά τα προγνωστικά και το ευνοϊκό κλίμα που δημιούργησε η αντάρτικη υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής ο κ. Δημαράς τέθηκε εκτός της κούρσας στον πρώτο γύρο. Συγχαίροντας τους κ. Σγουρό και Κικίλια που θα αναμετρηθούν την επόμενη Κυριακή για την Περιφέρεια Αττικής ευχαριστώντας τους φίλους και όσους τον στήριξαν ανακοίνωσε ότι θα υποβάλλει την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα την 1η Ιανουαρίου.


ΔΕΥΤΕΡΟ - ΤΡΙΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 
ΣΗΡΙΑΛ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΑ
από το nonews NEWS
Χθες δήλωνε ότι παραμένει βουλευτής, ενώ σήμερα διευκρινίζει ότι παραιτείται...
Σήριαλ έχει γίνει η ιστορία με την παραίτηση ή μη του βουλευτή Γιάννη Δημαρά από την Βουλή.
Ενώ χθες σε συζητήσεις με δημοσιογράφους ο κ. Δημαράς είχε χαρακτηρίσει «προρμητισμό της στιγμής» τη δήλωσή του περί παραίτησης από το βουλευτικό αξίωμα επανήλθε με νεώτερες δηλώσεις του σήμερα όπου διευκρινίζει ότι τελικά θα παραιτηθεί από βουλευτής.
Η ανακόινωσή του έχει ως εξής:...
«Η προσπάθειά μας και στον περιφερειακό, αλλά και στον πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί», διαμηνύει με νόημα στη σημερινή δήλωσή του.
«Ευχαριστώ τους συντρόφους μου, τους συναγωνιστές και τις χιλιάδες των απλών πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.
Τους κατανοώ και ακόμα πιο πολύ τους είμαι ευγνώμων για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράστασή τους.
Με συγκινούν, γιατί με την ανιδιοτέλεια που τους χαρακτηρίζει, μου ζητούν να μην παραιτηθώ από την βουλευτική μου έδρα.
Όμως, θα μου επιτρέψουν να τους πώ ότι, η δήλωσή μου τη νύχτα των εκλογών ισχύει», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Δημαράς και προσθέτει:
«Γνωρίζουν καλά και τους διαβεβαιώ, ότι η προσπάθειά μας και στον περιφερειακό, αλλά και στον πολιτικό στίβο θα συνεχιστεί.
Όσοι βιάστηκαν να παίξουν στον στίβο της πολιτικής αναξιοπιστίας, να βρούν τους πρωταγωνιστές αλλού.
Σε αυτούς που, άλλα έλεγαν πριν τις εκλογές και άλλα έκαναν αμέσως μετά, με θύματα τα εκατομμύρια των απλών εργαζόμενων πολιτών.
Άλλωστε, οι Έλληνες περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχουν ανάγκη την αξιοπιστία και το ήθος των πολιτικών.
Γιατί, έτσι μόνο θα δυναμώνει η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία. Γιατί, έτσι μόνον θα διασφαλίσουμε τα δικαιώματα των πολιτών.
Γιατί έτσι μόνο, θα προστατεύεται η εθνική μας κυριαρχία και τα εθνικά μας δίκαια».

ΤΕΤΑΡΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Με μία δηλωσή του πριν από λίγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς ανασκευάζει τη δηλωσή του ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής και δηλώνει ότι " Θα εξακολουθήσω να αγωνίζομαι από τις επάλξεις εκείνες στις οποίες με έταξε ο ελληνικός λαός."
Διαβάστε όλη τη δήλωση
Σε όλους όσοι, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενδιαφέρονται για τις οριστικές μου αποφάσεις, μετά τις πολιτικές αυτοδιοικητικές εκλογές, οφείλω κάποιες εξηγήσεις τις οποίες παραθέτω:
1.    Τα αποτελέσματα των εκλογών αντικειμενικά επικρότησαν την απόφασή μου να μην ψηφίσω το μνημόνιο, όπως δεν είχα ψηφίσει το εργασιακό, ούτε το ασφαλιστικό, ούτε τις ρυθμίσεις του Μαάστριχτ και της Βαρκελώνης. Οι περίπου 250.000 ψηφοφόροι, παρά την εκβιαστικού περιεχομένου διακαναλική συνέντευξη του κ. Πρωθυπουργού λίγες ημέρες πριν τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, απέδειξαν ότιη επιλογή της παράταξής μας ‘’Άρμα Πολιτών’’ ήταν πέρα για  πέρα ορθή. Στην περιφέρεια της Αττικής των 4,5 εκατομμυρίων πολιτών (και παρά την αποχή) το 70% των ψηφοφόρων είπε όχι στο μνημόνιο.
2.    Μετά τις ανίερες, ανοίκειες και συκοφαντικές επιθέσεις που δέχθηκα ως πολιτικό πρόσωπο, υπό το κράτος της τεράστιας συναισθηματικής πίεσης, δήλωσα ότι θα παραιτηθώ από βουλευτής.
3.    Οι εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που τίμησαν με την ψήφο τους και την παράταξή μας και εμένα περιμένουν, με  την ίδια δύναμη και αποφασιστικότητα, να συνεχίσουμε τον αγώνα και στη Βουλή και στην Περιφέρεια  και στην κοινωνία. Διανύουμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα μας και καθήκον μου είναι να εξακολουθήσω να αγωνίζομαι από τις επάλξεις εκείνες στις οποίες με έταξε ο ελληνικός λαός.
4.    Την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Συνεδρίων της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, στις 2.00 μ.μ., μετά από απόφαση φίλων, συντρόφων και συναγωνιστών, θα ανακοινώσουμε τα επόμενα πολιτικά μας βήματα.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Κ.ΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ............ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ . ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ ΩΣ ΕΠΙΛΑΧΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΠΟΤΥΧΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΟΠΛΕΞ ΕΧΕΤΕ.........

Unknown είπε...

Δεν ξέρω φίλε πως μετράς εσύ την συνέπεια και την ασυνέπεια. Είναι λοιπόν ασυνέπεια ένας αγώνας χρόνων με συλλήψεις και απανωτές δίκες;
Είναι ασυνέπεια η σταθερή συμμετοχή στον αγώνα ανεξάρτητα από την θέση που κατείχα;
Δεν ξέρω αν είσαι κάτοικος του Βαρνάβα ή του Γραμματικού, αλλά ρώτα τους πολίτες.
Εν πάσει περιπτώσει δεν δίνω εξετάσεις σε κανέναν. Ο καθένας μπορεί να με κρίνει, ως δημόσιο πρόσωπο και να έχει όποια άποψη τον βολεύει.
Τώρα για το "επιλαχών"...
Έτσι συνηθίζεται να λέγεται, αλλά αν εσύ προτιμάς το "αποτυχών" κανένα πρόβλημα. Και η αποτυχία είναι μέσα στην ζωή. Κι εγώ έχω μάθει και να χάνω και να κερδίζω.
Από περιέργεια: ποιοι ακριβώς είναι οι δικοί σου συνεπείς αγώνες;

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")