ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΕΙ...

  • Γράφει ο Γιώργος Κόλλιας

Κάνοντας μια "βόλτα" στο διαδίκτυο θα διαπιστώσει κανείς ότι "κυκλοφορεί" ένα πλήθος απίθανων  τύπων που με σοβαροφάνεια τοποθετούνται επί παντός επιστητού. Βαθυστόχαστες αναλύσεις για την οικονομία, για την παιδεία, για τον πόλεμο στην Λιβύη, για τα πυρηνικά της Ιαπωνίας, αλλά και για επίθεση στον Ελληνισμό από τους Εβραίους, τον πόλεμο στον Χριστιανισμό από τους Μασόνους, το "χάραγμα του Σατανά 666" με την ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη, τον "αφελληνισμό" της Παιδείας και πολλά άλλα.
Και το χειρότερο είναι ότι στην συνέχεια κάποια, δήθεν σοβαρά, blogs αναπαραγάγουν αυτές τις παραληρηματικές αναρτήσεις, "νομιμοποιώντας" τις με το "κύρος" τους και διανέμοντάς τις δημιουργούν μια "εικόνα αποκάλυψης".
Μπορείς να δεις λοιπόν το blog του γείτονά μου του Μήτσου, ο οποίος ασκεί το καθ΄ όλα αξιοπρεπές επάγγελμα του υδραυλικού να  αναλύει το πρόβλημα της Παιδείας της Χώρας μας και να "αποκαλύπτει" αποκλειστικές του πληροφορίες από 5 Πανεπιστημιακά Ιδρύματα του εξωτερικού, που "θα συγκλονίσουν το σύστημα". Και γιατί όχι άλλωστε. Εδώ ένας φαναρτζής κόντεψε να τινάξει την οικονομία της Χώρας στον αέρα.
Μπορείς να διαβάσεις περισπούδαστες γεωπολιτικές αναλύσεις από τον "διεθνούς φήμης αναλυτή" Denksero Timouginetai και αυτές να κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου με την ένδειξη "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ" και με πολλά θαυμαστικά από πίσω.
Μπορείς να προβληματιστείς με την επίθεση που δέχεται ο Χριστιανισμός από διάφορα ύποπτα κέντρα τα οποία κατευθύνουν την "προδοτική Κυβέρνηση" και  η οποία κάνει ότι μπορεί για να εξαφανίσει το θρησκευτικό φρόνημα των Ελλήνων. Γιατί ως γνωστόν ο Έλληνας με τον Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους ξεκινά την ημέρα του και μ΄ αυτούς την τελειώνει. Βάζει βέβαια και μια μικρή λεξούλα μπροστά (γαμώ), αλλά δεν έχει τόσο σημασία. Σημασία έχει ότι είναι Χριστιανός Ορθόδοξος και θέλει να το λέει και η ταυτότητά του.
Μπορείς να ενημερωθείς και να προβληματιστείς γιατί όλος ο πλανήτης (ερευνάται αν συμμετέχουν και οι εξωγήινοι) συνωμοτεί ενάντια στο "έθνος των Ελλήνων" και θέλει να τους εξαφανίσει από προσώπου γης. Ενώ ο περιούσιος λαός των Ελλήνων, συνεχίζει την αρχαία παράδοση της φιλοσοφίας, της ποίησης, της επιστήμης, της Δημοκρατίας. Εντάξει περνάμε μια κρίση τώρα τελευταία, αλλά "πάλι με χρόνια και καιρούς....".
Μπορείς πλέον να συνειδητοποιήσεις ότι οι Εβραίοι, οι Μασόνοι (τελευταία και οι αλλοδαποί) φταίνε για όλα. Για τα χάλια της οικονομίας μας, για την αποσύνθεση της κοινωνίας μας, για την εγκατάλειψη της θρησκείας μας, για την υποβάθμιση της παιδείας μας. Για όλα.
Κι αν τολμήσει κάποιος να γράψει ότι για όλα αυτά φταίμε εμείς οι ίδιοι... ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε.
Αρχίζουν τα ουρλιαχτά. Με κεφαλαία μεγάλη γραμματοσειρά και τονισμένα. ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΜΑΣΟΝΟΣ, ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ, ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
Όλοι μαζί. Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Ορθόδοξοι Κομμουνιστές. Πατριώτες Ακροδεξιοί και πολυπολιτισμικοί Αριστεροί.
Τελικά, ως λαός, έχουμε εμπεδώσει πολύ καλά εκείνο το διαφημιστικό του Υπουργείου Τουρισμού "Ζήσε τον μύθο σου στην Ελλάδα".
Γιατί αυτό κάνουμε. Ζούμε τον μύθο μας. Ή ακριβέστερα ο καθένας ζει τον δικό του μύθο, βιώνει την υπέρτατη δική του αλήθεια. Και γράφει την δική του ιστορία.
Αδέρφια Χριστιανοί κι αντίχριστοι, δεξιοί και Αριστεροί, Ελληναράδες και πολυπολιτισμικοί.
Ο Ελληνικός Λαός δεν είναι τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από ένας κανονικός λαός. Με τα πολλά προτερήματά του, την ηρωική του ιστορία, την περηφάνια του, την δημιουργικότητά του, αλλά και τα ελαττώματά του, την μαύρη του ιστορία, τους ρουφιάνους του και τα λαμόγια του. Ένας κανονικός λαός.
Στο χέρι μας είναι να αναπτυχθούμε, επίσης όμως από μας εξαρτάται αν θα καταστραφούμε. Έναν λαό που διδάσκεται από την ιστορία του, δυναμώνει την κοινωνική συνοχή του, έχει όραμα για το μέλλον, κανένας Εβραίος, Μασόνος, Εξωγήινος δεν μπορεί να τον καθηλώσει.
Το μέλλον ανήκει στους λαούς που δεν επαναπαύονται στις δάφνες του χθες, αλλά δημιουργούν τις προϋποθέσεις για το αύριο.
Κι εμείς ως λαός το μπορούμε.

Υ.Γ. Έτσι στο άσχετο μου ήρθε στον νου η ρήση του Τζίμη Πανούση "γαμάτε Χριστιανοί γιατί χανόμαστε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")