ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΑΤΡΟΥ. ΣΤΟΥΑ ΓΩΝΙΣΤΕΣ Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ.

Άμεσα αντέδρασε ο πρώην Δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού σε δημοσίευμα που τον έφερε να συμμετέχει σε συνάντηση τους Δημάρχου Λαυρεωτικής Κωνστνίνου Λεβαντή και μέλη της Γραμματείας Κατά του ΧΥΤΑ, σε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Ηλία Λιακόπουλο. Στην καταγγελία του, ο κ. Ιατρού, αναφέρει:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ   
1-6-2011
Καταγγέλλω τις ψευδείς πληροφορίες  που διαχέονται από ανώνυμους συντάκτες στο  blog  ''Γάτος της Λαυρεωτικής''   για συνάντηση  (όπως αναφέρεται)   με τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης   Η. Λιακόπουλο, που είχε χθες το απόγευμα 31-5-2011 ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής  Κ. Λεβαντής  και μέλη της Γραμματείας Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ, στην οποία  αναφέρεται  ψευδώς ότι  παραβρέθηκα. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες σκοπό έχουν να με καταστήσουν συμμέτοχο στην ληφθείσα απόφαση του Δημοτικού ....Συμβουλίου.Δηλώνω  απερίφραστα ότι ούτε συμμετείχα και ούτε γνώριζα γι αυτήν την συνάντηση.Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής 27-5-2011 δήλωσα δημόσια ότι: 
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ  ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ  ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ
ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ  ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ, 
μετά την απόφαση της πλειοψηφίας του  δημοτικού συμβουλίου.Αντιλαμβάνομαι ότι τα επιχειρήματα, η αγωνιστική  πορεία και οι θέσεις μας σήμερα είναι το βασικό ανάχωμα  για να μην έρθουν τα σκουπίδια της Αττικής στην Κερατέα. Ο μόνος τρόπος να μας πολεμήσουν είναι η συκοφαντία, τα ψεύδη και οι χυδαιότητες. Σ΄ αυτόν τον δρόμο τους αφήνω να περπατήσουν  μόνοι τους, γιατί μόνο αυτό ξέρουν να κάνουν. Το αδιέξοδο θα το βρουν μπροστά τους.   ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ. Μαζί με όλο αυτόν τον κόσμο που αγωνίστηκε τίμια τόσους μήνες στα μπλόκα, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι.  
 Ο τ. δήμαρχος Κερατέας Σταύρος Ιατρού


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΛΙΑ
Τον Σταύρο Ιατρού τον γνώρισα στους κοινούς μας αγώνες ενάντια στους ΧΥΤΑ, εγώ - τότε- ως Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα κι αυτός ως Δήμαρχος της Κερατέας. Σ΄ όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας και της κοινής δράσης, συμφωνήσαμε σε πολλά, διαφωνήσαμε σε πολύ λίγα,
Για μένα ήταν και είναι ένας δημοκράτης με δυναμική παράθεση των απόψεών του, αλλά και σεβασμό στην άποψη του άλλου, με επιμονή στις θέσεις του, αλλά και διαλεκτικός, αγωνιστής, αλλά πάντα χωρίς σκοπιμότητες και κυρίως ξεκάθαρος.
Έχασε τις εκλογές, όπως κι εγώ, γιατί δεν έκανε μικροπολιτική και δεν χρησιμοποίησε τον αγώνα του ως "προεκλογικό υλικό".
Τον σέβομαι, λοιπόν και τάσσομαι στο πλευρό του απέναντι στον βρώμικο πόλεμο που υφίσταται.
Σταύρο συνέχισε τον αγώνα σου και να είσαι βέβαιος ότι στους αγωνιστές η λάσπη δεν πιάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")