ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2011

"ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ Κε Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ''

  • ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου'' σχολιάζει
 Καλημέρα Κε Α' Αντιπρόεδρέ μου! 
Αφού σε συγχαρώ για την παραμονή σου στην Αντιπροεδρία, να σου πω για μιά τρελλή σύμπτωση! Κοίτα να δεις κάτι πράγματα! Διάβασα οτι ετοιμάζεσαι να εκδώσεις βιβλίο με τίτλο: Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ''ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΠΟΙΟΙ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ''. Κι εγώ, εντελώς τυχαία, αυτήν την περίοδο, θα θελα να εκδώσω ενα βιβλίο με τίτλο:A' ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ: ΄΄ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ...ΗΠΙΑΜΕ''!! 
Με συγχωρείς για την...αργκό, ξέρω οτι διαθέτεις...περίσσιο χιούμορ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! Το κακό είναι οτι, για το δικό σου βιβλίο, θα κάνουν ΟΥΡΑ οι εκδοτικοί οίκοι, για το ποιός θα το πρωτοεκδώσει (αν δεν το χεις ηδη συμφωνήσει), ενω για το δικό μου, ποιός χέ.....κε... Εσύ θα το εκδώσεις στο πι και φι, ενώ εμένα θα μου ζητάνε λαγούς και πετραχείλια για να το εκδώσουν, αν και το βλέπω... απο χλωμό εως απραγματοποίητο... Αλλά και πάλι, στην μηδενική περίπτωση που θα δέχονταν να εκδώσουν το δικό μου βιβλίο, ΠΟΙΟΣ θα το αγόραζε, ενώ στην δική σου περίπτωση, εκτός του οτι θα φιγουράρει ΣΕ ΟΛΑ τα βιβλιοπωλεία, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ (αλλά μόνοι μας τον ήπιαμε, επιμένω εγώ)!!!!! 
Έτσι λοιπόν έχω να σου κάνω μια ΔΙΚΑΙΗ πρόταση, που σιγά μην την δεχτείς! Μπορούμε να γράψουμε κι οι δυό μας, ο καθένας το βιβλίο του και να βγούμε σε...καμμιά πλατεία (...), να τα διαβάζουμε ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ. Εκεί, τουλάχιστον σίγουρα θα αποδειχτεί οτι ''ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ'', ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΝΟΥΣ κι έτσι ολο και κάτι θα... φάω κι εγώ... Γι αυτό, άστο να πάει στο καλό! Αποσύρομαι εγώ στην ταπεινή φωλιά μου κι εξέδωσε μόνο εσύ το βιβλίο σου... 
Αλλά σε παρακαλώ, μπορείς να γράψεις σε μια σελίδα του και μια απορία εκ μέρους μου; ΠΟΣΟ ΦΑΙ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΝΟΣ...ΜΥΡΜΗΓΚΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΝΟΣ...ΕΛΕΦΑΝΤΑ;;;; (οποιαδήποτε ομοιότης με πρόσωπα και πράγματα, είναι εντελώς συμπτωματική...)  
ΤΑ ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΟΥ ΣΕΒΗ Κε Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ... 
Υ.Γ το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που θα μπορούσες να κάνεις, είναι τα κέρδη απο τις πωλήσεις του βιβλίου σου, να τα διαθέσεις σε τίποτα κακομοίρηδες Έλληνες, που μέσα στον καραχαμό, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ... Και, πίστεψέ με, είναι  ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ Ο,ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ, ΕΛΑΦΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ...
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")