ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Άρχισαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του νέου Δήμου Μαραθώνα για το καλοκαίρι του 2011, σε συνεργασία με πολιτιστικούς φορείς που ήδη λειτουργούσαν στις επί μέρους ενότητες.
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
Η πρώτη εκδήλωση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ  στον  ΜΑΡΑΘΩΝΑ.
Η Συμφωνική Ορχήστρα του Πολεμικού Ναυτικού, παρουσίασε  ένα πρόγραμμα μουσικών από κινηματογραφικές ταινίες, αλλά και πολλά τραγούδια του έντεχνου τραγουδιού.
Ήταν μια υπέροχη βραδιά που έδωσε στους παρευρεθέντες την δυνατότητα να ακούσουν καλή μουσική από μια θαυμάσια ορχήστρα.
Τον Βαρνάβα εκπροσώπησε ο Σύλλογος Γυναικών με σχεδόν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής την Πρόεδρό του Μαρία Κόλλια.
Επίσης παραβρέθηκε ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα Γιώργος Κόλλιας.


ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΑΡΝΑΒΑ
Το Σαββατοκύριακο 25-26/6/20011 σειρά είχε ο Βαρνάβας. Ένα διήμερο εκδηλώσεων με πρωταγωνιστή το Κέντρο Νεότητας Βαρνάβα..
Το Σάββατο 25 Ιουνίου 2001 το προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Βαρνάβα γέμισε μουσική. Και μάλιστα από μουσική που έπαιξαν νέα παιδιά.
Η βραδιά ξεκίνησε με ένα ροκ συγκρότημα και συνεχίστηκε με γκρουπ που έπαιξαν λαϊκή μουσική. Ήταν μια πραγματικά όμορφη βραδιά, την οποία έκανε καλύτερη το γεγονός ότι τα νέα παιδιά έπαιξαν με πάθος και σοβαρότητα καλή μουσική
Ενδιάμεσα το χορευτικό τμήμα του Κέντρου Νεότητας παρουσίασε λαϊκούς χορούς.
Παρευρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαραθώνα Γιώργος Λέπουρας και Αλέκος Βάρσος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα Παναγιώτης Τσιμίνης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μαρία Κόλλια και οι πρώην Πρόεδροι τςη Κοινότητας Βαρνάβα Γιώργος Κόλλιας και Νίκος Βούλγαρης.



Την Κυριακή 26 Ιούνη 2001 στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Λαογραφικού Μουσείου Βαρνάβα πραγματοποιήθηκαν παράλληλες εκδηλώσεις. Μετά από πολύμηνη δουλειά το Κέντρο Νεότητας Βαρνάβα, με την θεατρική ομάδα του, παρουσίασε το θεατρικό έργο "ΓΑΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ - ΝΥΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ". Ένας λιλιπούτειος θίασος, όχι στο μέγεθος, αλλά στην ηλικία παρουσίασε ένα θεατρικό έργο με σχεδόν επαγγελματική συνέπεια. Το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί διασκέδασε πραγματικά με τις έξυπνες ατάκες του έργου και την καλή παρουσία των "ηθοποιών".
Στον χώρο του Μουσείου λειτούργησαν παράλληλα δύο εκθέσεις ζωγραφικής. Μια από το εργαστήρι του κ. Βαρβαρέσου, με έργα των μαθητών του και μια με ζωγραφιές μαθητών με τίτλο "Αν ήμουν ψάρι στον Ευβοϊκό" και θέμα την ρύπανση της θάλασσας.
Το Λαογραφικό Μουσείο προσέφερε ¨κέρασμα" με παραδοσιακά γλυκά σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Παρόντες ήσαν ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μαραθώνα Πέτρος Στάμου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαρνάβα Παναγιώτης Τσιμίνης, η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ωρωπού κ. Βαρνάβα, εκπρόσωποι του Συλλόγου Γυναικών Βαρνάβα, με επικεφαλής της Πρόεδρό του Μαρία Κόλλια και του Συλλόγου Γονέων Βαρνάβα και ο πρώην Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα Γιώργος Κόλλιας











1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία όλα αυτά. Ενημέρωση στον κόσμο και στους φορείς για το έγκλημα του ΧΥΤΑ, έγινε από κανέναν;;;
Απάντηση δε μου δόθηκε, ούτε στην ερώτησή μου σε άλλο άρθρο "τον αποδεχτήκαμε τελικά τον ΧΥΤΑ; Πού πήγαν οι κινητοποιήσεις;;;"

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")