ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

''ΜΟΝΙΚΑ: ΕΥΤΥΧΩΣ! ΦΥΣΑΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ''...

  • γράφει ο "πιο πιστός φίλος του σκύλου"
Γνωρίζετε την Ελληνίδα Μόνικα;
Είναι μια τραγουδοποιός-ερμηνεύτρια της νέας γενιάς. Ένα 25χρονο δροσερό κορίτσι, από αυτά τα παιδιά που σε κάνουν να πας ''πιο μπροστά'', επειδή εκείνη ξέρει τον τρόπο να στο δείξει. Και να στο αποδείξει! Είναι ένα φωτεινό αποδεικτικό στοιχείο ότι, ναι ρε φίλε, υπάρχει κι αυτή η Ελλάδα!
Κι όσοι αναρωτιέστε, γιατί ασχολούμαι με ''μια Μόνικα'', τι το σημαντικό έχει πια, δεν θα σας μιλήσω μόνο για τα τραγούδια της -που τα λατρεύω!- άλλα για την ίδια την προσωπικότητα της -που την λατρεύω επίσης!- παρατηρώντας τα τελευταία χρονιά την πορεία της.
Αλλά κι αν δεν την ξέρουν αρκετοί, ένας λόγος παραπάνω να σας αποδείξω πόσο δίκιο έχω και θέλω να σας την ''συστήσω''! Δεν είναι ''των δημοσίων σχέσεων'', δεν είναι ''μαϊντανός'', δεν ''κάνει θόρυβο'', άπλα και μόνο γιατί, η στιβαρή προσωπικότητα της, όχι μόνο δεν έχει ανάγκη από τέτοια τερτίπια, άλλα αντίθετα, η σεμνότητα της την καθιστά από μονή της τόσο ξεχωριστή κι άλλο τόσο η-χ-η-ρ-ή... Κι ούτε έχει σημασία αν σας αρέσει η όχι το στυλ της μουσικής της. αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό και γι αυτό άλλωστε είναι και σεβαστό.
Αυτό το κορίτσι λοιπόν, προέρχεται από την επαρχία, από δυο μορφωμένους γονείς κι από την εφηβεία της ακόμα, συμμετείχε σ΄ ένα συγκρότημα στο οποίο είναι μέλος ο αδερφός της. Σπούδασε στο Μαθηματικό Αθήνας, παράλληλα όμως, από την παιδική της ηλικία έμαθε: πιάνο-κιθάρα-σαξόφωνο-τσέλο-φυσαρμόνικα-ακορντεόν-τύμπανα!
Έχει εκδώσει -μέχρι σήμερα- δυο cd -με αγγλικό στίχο, το πρώτο έχει γίνει πλατινένιο!- στα οποία έχει γράψει η ίδια τη μουσική, τους στίχους και τα ερμηνεύει!! κι από όσο γνωρίζω, στο ξεκίνημα της, δυσκολεύτηκε να βρει δισκογραφική εταιρία να εκδώσει τα τραγούδια της, γιατί, αφενός την ''σνομπάριζαν'', αφετέρου δεν ήταν -αυτό που λέγαμε παραπάνω!- του κυκλώματος, της ''γυροβολιάς'', του εξώπλατου – εξώμπουτου - εξώβυζου και...συγνώμη για το...φρασεολόγιο μου! Κοινώς, δεν ήταν ''της ευκολίας''!! Κι έτσι πάλεψε μονή της, με την άξια της ''κι όχι με...ξένες πλάτες''! Δούλευε και δουλεύει σκληρά, επίμονα και με πίστη στα οράματα της. κι ήρθε η ώρα της αναγνώρισης κι έτσι σήμερα η Μόνικα, δίνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, έχει φανατικό κοινό και μάλιστα, αυτές τις μέρες, η μουσική της θα ''χρωματίσει'' το μικρο θέατρο της Επιδαύρου!!!
Δεν αξίζει λοιπόν συγχαρητήρια αυτό το πλάσμα;;; Και δεν είναι ένα ξεχωριστό παράδειγμα και μια ελπίδα για τις γενιές των παιδιών μας που παραλαμβάνουν σ αυτή την χώρα -εξαιτίας μας!- ''καμμένη γη και χάος'';;; μακριά από μιζέριες, λαμογιές, πεσιμισμούς, ωχαδερφισμούς, εγωισμούς, φανφάρες, αραλίκια, παράπλευρες αναρριχήσεις, οικογενειοκρατίες, κοινωνικά status, τα παιδιά μας είναι ικανά να κάνουν θαύματα!!!! ας τα αφήσουμε λοιπόν να χτίσουν εκείνα έναν καινούργιο κόσμο, αφοί εμείς -η γενιά του Πολυτεχνείου...τι κρίμα...- κάναμε ο,τι μπορούσαμε για να...κατεδαφίσουμε τους αγώνες και τις θυσίες των προγόνων μας κι αποδειχθήκαμε τελικά, τόσο ''λίγοι'' κι ανίκανοι γι αυτά!... ας κάνουμε εμείς στην μπάντα λοιπόν κι όχι να αφήσουμε τα παιδιά μας να μεταναστεύσουν, χάνοντας την ευκαιρία να τον αλλάξουν αυτόν τον...δύσοσμο αέρα που τους αφήσαμε να αναπνέουν... γιατί εκείνα ξέρουν, όχι μόνο να παλεύουν για οτιδήποτε ''γνήσιο'', άλλα και να το υποστηρίζουν με τις προσπάθειες τους... 
Υ.Γ. τη Μόνικα -Χριστοδούλου- στο you tube αναζητείστε την: monika (με κάπα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")