ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

"ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΔΕΣ...''

  • γράφει ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου''
Ώρες ολόκληρες κοιτάζω έξω από το παράθυρο και τίποτα δεν βλέπω. Το κεφάλι μου πάει να σπάσει από τις έννοιες κι αναζητώ μάταια διέξοδο.
Κι ύστερα το παράθυρο γεμίζει με δάκρυα. Βρέχει καλοκαιριάτικα; αναρωτιέμαι κι ύστερα συνειδητοποιώ ότι είναι τέλος Σεπτέμβρη... Φθινόπωρο και το μυαλό μου επιστρέφει στα παλιά. Σε μια άλλη εποχή, σε μια άλλη ζωή, σε μια άλλη χώρα... 
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΔΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να ξαναβρείς τους φίλους που είχες χάσει το καλοκαίρι, να πας μια τελευταία βόλτα στη θάλασσα πριν αρχίσουν οι ψύχρες, να ψάξεις για τις νέες ταινίες στο σινεμά, να βγεις για έναν καφέ στο πολύβουο Μοναστηράκι, να ρίξεις μια ματιά στις βιτρίνες με τα φθινοπωρινά ρούχα, να κάτσεις στη βεράντα με τη χοντρή σου ζακέτα, να δεις τις φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές, να πας στο βιβλιοπωλείο με το παιδί σου για να αγοράσετε καινούργια τσάντα και τετράδια, να βγεις στη βροχή και να μυρίσεις το χώμα, να φτιάξεις μαρμελάδα σταφύλι, να ξεχορταριάσεις τον κήπο, να αρχίσεις δίαιτα, να ξαναρχίσεις γυμναστήριο, να βάψεις το σαλόνι, να πιεις ενα τσάι με άρωμα γιασεμί, να ψάξεις την καπαρντίνα σου, να στολίσεις τα κοχύλια που μάζεψες στο νησί, να πας ένα διήμερο στην εξοχή πριν αρχίσουν τα κρύα, να καθαρίσεις το τζάκι για τον χειμώνα, να αγοράσεις ξύλα, να φας μια ζεστή σούπα, να βάλεις στο γραφείο σου μια φωτογραφία από το καλοκαίρι, να πας σε ένα φεστιβάλ μουσικής, να αγοράσεις ένα cd με μπαλάντες, να βγάλεις από την ντουλάπα την αγαπημένη σου κουβέρτα, να κρεμάσεις τις καινούργιες κουρτίνες, να πλύνεις επιτέλους το αυτοκίνητο, να παίξεις ένα τάβλι με το φιλαράκι σου στο καφενείο, να αγοράσεις ένα κουλούρι με σουσάμι από τον κουλουρά στην γωνία, να περάσεις έξω από ένα σχολείο για να ακούσεις τις χαρούμενες φωνές των παιδιών, να περιμένεις με αδημονία τις επόμενες διακοπές, να υποδεχτείς με χαρά τον χειμώνα, να ζήσεις, ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.
ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ...ΕΠΙΒΙΩΝΕΙΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")