ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ (συνέχεια)

  • από την Πόπη Κοροβέση
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
Λίγες λεπτομέρειες παραπάνω επειδή ήμουν και εγώ παρούσα. 
Λοιπόν όπως είπαμε τον αφήσαμε γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, από τις 7.00 το απόγευμα ήταν εκεί ακινητοποιημένος, να φύγει και μάλιστα με ηρεμία. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον έπιασε αυτός ο πανικός και με το ξεκίνημά του γκρέμισε τη μάντρα απέναντι από το φαρμακείο. Τού φωνάζαμε και αυτός τίποτα, έφευγε ενώ μπροστά του το περιπολικό του άνοιγε το δρόμο, με τις οδηγίες του κυρίου Βουτσελά, θα τον οδηγούσε προπορευόμενο μέχρι το Σείριο. 
Μπήκαμε σε ένα αυτοκίνητο 4 άτομα και τον ακολουθούσαμε για να τον σταματήσουμε. Κανείς, όπως ισχυρίζονται ούτε οδηγός-συνοδηγός ούτε το περιπολικό είχαν αντιληφθεί πως γκρέμισε ολόκληρη μάντρα. 
Τελικά κάποια στιγμή καταφέραμε με κίνδυνο της ζωής μας και εκεί πάνω στις στροφές προσπεράσαμε και το όχημα αυτό και το περιπολικό και τους σταματήσαμε. Μάλιστα για να καταλάβετε το σκηνικό "καταδίωξης" τα τελευταία 200 μέτρα ενώ κινούμασταν με ταχύτητα ο Βαγγέλης Σαφράς, που καθόταν στο πίσω δεξί κάθισμα είχε ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου μας για να καταλάβουν επιτέλους και να σταματήσουν. 
Μέσα σε λίγα λεπτά μαζεύτηκαν όλοι οι κάτοικοι από την πλατεία στο σημείο ενώ ειδοποιήσαμε και το ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ, που στο μεταξύ είχε αποχωρήσει, αμέσως μόλις πάρθηκε η απόφαση να φύγει το όχημα του εργολάβου. 
Η αυτόφωρη σύλληψή τους και οι μηνύσεις οφείλονται στην παρουσία του κυρίου Χατζηγιάννη που είναι δικηγόρος. Έφτυσε στην κυριολεξία αίμα για να πείσει τον κύριο Βουτσελά και τα υπόλοιπα όργανα ότι οι διάφορες παραβάσεις που έγιναν (φθορά ξένης περιουσίας, ανασφάλιστο το όχημα, -ναι καλά διαβάσατε ξεκίνησε από την Πτολεμαϊδα και ήρθε ένα τέτοιο όχημα που μετέφερε πάνω του ερπητριοφόρα τσάπα, ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ- και άλλες παραβάσεις) συνιστούσαν πλημέλημα που είναι αυτόφωρη διαδικασία και όχι πταίσμα που επέμεναν οι αστυνομικοί και επομένως δε συνιστά αυτόφωρο. Έφτυσε αίμα ο κύριος Χατζηγιάννης να τους αποδείξει πως είναι πλημμέλημα και εμείς στο τέλος τους το είπαμε, "αν δεν ήταν σήμερα εδώ μαζί μας αυτός ο άνθρωπος θα τους είχατε αφήσει να φύγουν". 
Ευτυχώς που είχαμε αυτή την τύχη σήμερα και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους, φώναξε οργισμένος στους αστυνομικούς ένας κάτοικος. Όλοι τους φωνάξαμε κατάμουτρα με διάφορες και διαφορετικές φράσεις ο καθένας μας πως αντί να προστατεύουν εμάς, το χωριό, έχουν καταντήσει εντολοδόχοι του Μπόμπολα. 
Και φυσικά μη νομίζετε πως οι φράσεις ειπώθηκαν έτσι κομψά όπως τις αναφέρω, καταλαβαίνετε... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")