ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ε.Δ.Ε. ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ. Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ;


Σοβαρότατες καταγγελίες για περίεργες οικονομικές συναλλαγές στον πρώην δήμο Μαραθώνα εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο Ιορδάνης Λουίζος.
Ο δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα για την πραγματοποίηση Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Διαπιστώθηκε ότι ενώ υπάρχουν διπλότυπα είσπραξης ποσών πέντε ή έξι χιλιάδων ευρώ, τα ποσά που εμφανίζονται στα παραστατικά του δήμου υπολείπονται αρκετά. Καταλαβαίνετε ότι υπάρχει πιθανότητα για σημαντικές απώλειες δημόσιου χρήματος και το θέμα πρέπει να διαλευκανθεί άμεσα».

ΣΧΟΛΙΟ
Σωστή κίνηση κ. Δήμαρχε.
Αλλά ακόμη αναμένουμε την κίνηση που αποτελεί απαίτηση κάθε τίμιου και συνεπή πολίτη. Τον ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ.
Ιδιαίτερα σήμερα, που βιώνουμε, ως πολίτες, με τον χειρότερο τρόπο, τις συνέπειες της χρόνιας διαφθοράς του πολιτικού συστήματος, σήμερα που η απαίτηση του Λαού είναι να τιμωρηθούν οι καταχραστές του Δημόσιου Χρήματος, σήμερα που οι ένοχοι αρχίζουν να εμφανίζονται ως τιμητές, είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο το ξεκαθάρισμα.
Η απαίτηση αυτή δεν έχει να κάνει με παλαιές αντιπαλότητες, ή με καινούργιες φιλοδοξίες, δεν υποκρύπτει εκδικητικότητα και αναμόχλευση ξεπερασμένων πλέον αντιπαραθέσεων. Πρόκειται απλά για απαίτηση ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
Ένα νέο ξεκίνημα, όπως είναι η υπόθεση του νέου Δήμου Μαραθώνα, πρέπει να στηρίζεται σε γερά θεμέλια, χωρίς σκιές που έρχονται από το χθες. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν κλείσουμε οριστικά την πόρτα στο παρελθόν, αφού, όμως, πρώτα τελειώσουμε μια για πάντα με ότι το αφορά.
Ελπίζουμε να γίνει από τους διοικούντες η κίνηση που απαιτείται.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΡΝΑΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")