ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

''ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ...''


  • γράφει ''ο πιο πιστός φίλος του σκύλου''
Όταν ο γιος μου ήταν μικρός ζήτησε ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι. Παρακολουθούσα στο πάρκο το αυτοκίνητο να αλλάζει σαν τρελό κατεύθυνση, κάθε φορά που το επιθυμούσε εκείνος. Έρμαιο ήταν στα χέρια του. Ότι ήθελε το έκανε. Εκεί που έβλεπες το αυτοκίνητο να κινείται ορμητικά προς τα δεξιά, με μια επιδέξια κίνηση του γιου μου, το αυτοκίνητο άλλαζε κατεύθυνση κι άρχιζε να τρέχει ξάφνου προς τα αριστερά. 
Ποιος αφελής πιστεύει σήμερα ότι έχει τον έλεγχο της σκέψης του;... Ποιος από εμάς τους απλούς πολίτες πιστεύει ότι αποφασίζει από μόνος του για το μέλλον του; Ποιος θεωρεί ότι φτάνει μπροστά σε μια κάλπη και ψηφίζει το κόμμα που εκείνος επέλεξε;... Ίσως αυτό να ίσχυε αν πέθαιναν ως δια μαγείας όλες οι τηλεοράσεις του κόσμου μαζί. Με τις δημοσκοπήσεις και το διαδίκτυο αντάμα! 
ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ. Όλα ρυθμίζονται ερήμην μας. Εκτελεστικά όργανα είμαστε. Μόνο που με τις επιλογές μας, εκτελούμε τις ίδιες μας τις ζωές. 
Έτσι ''γλυκά'' και ύπουλα, αυτό το διάστημα, τα μικρά άβουλα στρατιωτάκια, αρχίζουν κι αποδέχονται τον Ευάγγελο για αλλαγή φρουράς στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που τα ηλίθια θεωρούν ότι είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ επιλογή. 
Κι έτσι ''γλυκά'' και ύπουλα, τα μικρά άβουλα στρατιωτάκια, αρχίζουν κι αποδέχονται για επόμενο πρωθυπουργό τους, τον Αντώνη. Μόνο που τα ηλίθια θεωρούν ότι είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ επιλογή. 
Κι έτσι ''γλυκά'' και ύπουλα, τα μικρά άβουλα στρατιωτάκια παρακολουθούν την Ντόρα να...μας κατηγορεί κι από πάνω που ο...μακρινός συγγενής της-άντρας της, κινεί έτσι για πλάκα ένα εκατομμυριάκι πέρα-δώθε στον πλανήτη χωρίς να παθαίνει ίλιγγο(το εκατομμύριο...) 
Κι έτσι ''επαναστατικά'' κι εκστασιασμένα, τα μικρά άβουλα στρατιωτάκια, παρακολουθούν δυο Αλέξηδες και μια Αλέκα, να παπαγαλίζουν ανιαρά τον...αντιστασιακό λόγο τους, θεωρώντας πως αυτό είναι όλο κι όλο το καθήκον τους. Μόνο που τα ηλίθια θεωρούν ότι είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ επιλογή.
Κι έτσι εμετικά κι υποδουλωμένα, τα μικρά άβουλα στρατιωτάκια παρακολουθούν έναν Καρατζαφύρερ να μπαινοβγαίνει σε μια κυβέρνηση σαν να 'ταν το τσιφλίκι του. Μόνο που τα ηλίθια θεωρούν οτι ΑΥΤΟ είναι το φυσιολογικό. 
Κι έτσι παραδομένα κι ανήμπορα, τα μικρά ανόητα στρατιωτάκια, παρακολουθούν έναν τραπεζίτη στο ρόλο του ''σωτήρα'', να σπέρνει πανικό και θανατικό, υπενθυμίζοντας την ''μοιραία'' δραχμούλα, σαν να 'ταν η συντέλεια του κόσμου. Μόνο που τα ηλίθια θεωρούν ότι υπάρχει ''από μηχανής Θεός'' και θα τα σώσει... 
''ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΙ ΕΣΥ ΠΝΙΓΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΧΡΩΜΑ ΚΑΣΚΟΛ...'' 
''Είναι Μαρία -δεν θέλω να λέω ψέματα-
δύσκολοι καιροί και θα 'ρθουνε κι άλλοι,
δεν ξέρω, μην περιμένεις κι από μένα πολλά,
τόσα έζησα, τόσα έμαθα, τόσα λέω
κι απ΄όσα διάβασα, ένα κράτησα καλά:
σημασία έχει να παραμένεις άνθρωπος.
ΘΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ
...ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΡΙΑ........''
~~~~Κατερίνα Γώγου~~~~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")