ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ


Η χώρα διαθέτει Κυβέρνηση. Το έργο της καθορίζεται από το κείμενο συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που συμμετέχουν στην Κυβέρνηση και το οποίο, στην ουσία, αποτελεί το πρόγραμμα της κυβέρνησης Εθνικής Ευθύνης, όπως ονομάστηκε. Το κείμενο καταγράφει τις προγραμματικές συγκλίσεις των τριών κομμάτων που συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό.
Σίγουρα η νέα Κυβέρνηση δεν εκφράζει όλους τους Έλληνες. Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι ψήφισε στις τελευταίες εκλογές κόμματα που όχι μόνο δεν συμμετέχουν στον Κυβερνητικό Συνασπισμό, αλλά εκφράζουν και τελείως αντίθετες πολιτικές.
Σίγουρα, ακόμη και σ΄ αυτούς που επέλεξαν κόμματα που συμμετέχουν στην Κυβέρνηση, υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες, σε σχέση με την υλοποίηση των πολιτικών που αναφέρονται στο κείμενο συμφωνίας.
Ως blog γνώμης αποφασίσαμε να ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ το ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ και να ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ την υλοποίηση ή μη των πολιτικών που περιγράφονται σ΄ αυτό.
Γιατί, πλέον, "λευκή επιταγή" ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Όλοι θα κριθούν από την συνέπεια λόγων και έργων.
Εδώ είμαστε, λοιπόν, να καταγράφουμε, σε καθημερινή βάση, ΤΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ , ΤΙ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ και ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ.
Καλούμε και τους αναγνώστες να συμμετέχουν σ΄ αυτήν την "άσκηση Δημοκρατίας", στέλνοντάς μας, στο email geKolliasVarnavas@gmail.com, επώνυμα, τις παρατηρήσεις τους πάνω στο Κυβερνητικό Έργο, κατά τομέα, όπως αυτοί αποτυπώνονται στο Κείμενο Συμφωνίας που δημοσιεύουμε στην Σελίδα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (πάνω δεξιά)
Σ΄ αυτήν την Σελίδα του blog θα καταγράφουμε την υλοποίηση ή μη των κυβερνητικών δεσμεύσεων.
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")