ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Ήρθε η ώρα και της Χρυσής Αυγής. Η ανάδειξή της σε κεντρική πλέον φιγούρα του πολιτικού σκηνικού ξενίζει τους δημοκράτες και τους αριστερούς επειδή το κόμμα αυτό είναι θιασώτης του ναζισμού. Η ελληνική όμως κοινωνία δεν έχει τέτοιες έγνοιες. Και βέβαια ξέρει ποια είναι η ΧΑ, ποιο είναι το ιδεολογικό και πολιτικό της οπλοστάσιο. Της έδωσε ένα 7%, ακριβώς για να παίξει το ρόλο που αυτή με προθυμία ανέλαβε. Να «προστατεύσει» τους νοικοκυραίους  από τους μετανάστες με όπλο την ωμή βία. Στην Κόρινθο, οι τοπικοί άρχοντες προσπάθησαν αρχικά να αποφύγουν τη μετατριοπή του στρατοπέδου σε κέντρο κράτησης των μεταναστών με «πολιτικά μέσα». Γιατί είχαν κέρδη από το στρατόπεδο. Δεν τα κατάφεραν και τότε  έδωσαν την εργολαβία στη ΧΑ. Στο φαρ ουέστ της ελληνικής επικράτειας, το νομό Ηλείας,  οι εξωφρενικές μέθοδοι τρομοκράτησης των μεταναστών στοχεύουν στη διατήρηση του καθεστώτος δουλείας. Γιατί εκεί τους θέλουν τους μετανάστες, αλλά για να δουλεύουν τσάμπα στα χωράφια τους.
Θα ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια φαινόμενα που θα ενισχύσουν πολιτικά το φασιστικό εσμό και θα τον καταστήσουν σύμμαχο του κάθε «αδικημένου». Υπάρχουν κοινωνικά αίτια για την ανάδυση του φασισμού στην σημερινή Ελλάδα.
Φτηνός δανεισμός, επιδόματα και φοροδιαφυγή, οικονομική φούσκα, γρήγορος και εύκολος πλουτισμός της μεσαίας τάξης, κατανάλωση και κουλτούρα σκυλάδικου.
Και «ξαφνικά» κόβεται το ρεύμα. Αγανάκτηση, πολιτικό ανάθεμα στους μέχρι χτες πάροχους, διάθεση τιμωρίας, επιλογή των βίαιων άκρων. Κάποιοι δεξιοί ή απολίτικοι πήγαν και στο φασισμό. Και αν δεν πήγαν, τον χρησιμοποιούν, Θα πάνε στο μέλλον.
«Γιατί όχι και Χρυσή Αυγή καλέ Λίτσα; Να μας καθαρίσει τον τόπο από τους σάπιους πολιτικούς που μας φάγανε τα λεφτά, και τα σκουπίδια αυτούς τους μαύρους, καλέ.»  Αμ πως;
ΣΧΟΛΙΟ Γ. ΚΟΛΛΙΑ: Προσυπογράφουμε!

2 σχόλια:

Διολέτης Σωτήρης είπε...

"Όταν η πλειοψηφία των πολιτικών κομμάτων,ανεξάρτητα αν έχουν διαφορές μεταξύ τους,καλλιεργούν την άποψη ότι αυτή η πολιτική είναι μονόδρομος και επομένως πρέπει να βρούμε διαχειριστικές παραλλαγές,είναι φυσικό η απογοήτευση του κόσμου να πηγαίνει σε μια τέτοια εξέλιξη,γιατί επέρχεται μια γενική συντηρητικοποίηση.Επομένως αυτό που διαφοροποιεί και ριζοσπαστικοποιεί το λαό είναι η αντικαπιταλιστική συνείδηση.Αν δεν την αποκτήσεις είναι λογικό να εμπλακείς σε μια τέτοια κατάσταση."-Αλέκα Παπαρήγα,συνέντευξη στο ραδιοσταθμό "Ράδιο 9"11.3.2011 - Απόσπασμα από το βιβλίο "Είναι ο Καπιταλισμός Ηλίθιε"

Ανώνυμος είπε...

εμα τιμι χρισι αβγη
ουγκ.

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")