ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΟΥ (ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΔΕΙΑ ΜΟΥ)Η αρχή των παθών μίας αμφισβητήσιμης προσωπικότητας του Ιησού, γιο του θεού ή αλλιώς θεανθρώπου  η οποία μπορεί να συνοδευτεί και με μουσική για να περιγράψει κάπως το έργο του. Μουσική λαϊκή και απόλυτη να τα λέει σταράτα και απλά για να γίνεται κατανοητή στο ευρύ κοινό. Επιλέγω, χωρίς να το παίζω έξυπνος, ένα νέο κομμάτι, από την ολοκαίνουρια δουλειά του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή Ζαφείρη Μελά(δείτε το τέλος του ποστ).
Το κομμάτι αν και αθυρόστομο για τα δεδομένα του Ιησού γράφει κάπως το έργο του αναγόμενο στην σύγχρονη εποχή πάντα. Έτσι, ονομάζεται "Γαμώ την καλοσύνη μου" στο οποίο ο τραγουδιστής κατακρίνει τις επαφές του στο (κινητό) τηλέφωνο του, τους δήθεν φίλους του, γι αυτό και σε μία στιγμή τα σβήνει όλα και ξεμπερδεύει για πάντα. 
Ο αριστουργηματικός στίχος δεν κάνει λόγο για το facebook περιέργως, οπότε υποθετικά οι επαφές του στο facebook διατηρούνται κανονικά(;) Κανείς δεν το ξέρει. Μάλλον, είναι τόσο απογοητευμένος που θα το έκλεισε και αυτό-χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά γιατί είναι εθιστικό σαν το σκυλάδικο!
Αφού στο ρεφραίν ξεκάθαρα δείχνει ότι τώρα πρέπει να αρχίσουν να τον ψάχνουν όλοι όσοι αγαπούν και τον πονάνε  τον κάθε Ζαφείρη,  μην το κάνουμε και επί προσωπικού, και όλοι όσοι ζουν στο ψέμα και τον διάλεξαν για θύμα τους. Προφανώς, η Αγγελική Νικολούλη θα μπορούσε να βοηθήσει, αφού τα πράγματα γίνονται σοβαρά επειδή προς το τέλος του καταπληκτικού αυτού τραγουδιού λέει απτόητα ότι θα αλλάξει και το όνομα του και τον αριθμό του. Προσοχή! Δεν λέει ότι δεν θα ξανά πάρει τηλέφωνο, θα έχει απλά καινούριο.
Το όνομα όμως γιατί; Εκτός κι αν το κυνηγάει το FBI. Αφήστε το μην μπλεχτούμε σε αυτό δεν έχει νόημα(ενώ έχει το υπόλοιπο...). Συνεχίζει αριστουργηματικά ότι θα αλλάξει και την καρδιά του(αρρυθμίες η προηγούμενη) αλλά και την εικόνα του. Τώρα εδώ μπερδεύτηκα. Γιατί να προσλάβει έναν image maker;  Εκτός κι αν είναι θεός και υπάρχουν εικονίσματα του και δεν του αρέσουν έτσι όπως τα ζωγράφισαν. Για πλαστική δεν το συζητάω καν. Μιλάει για εικόνα όχι φάτσα. Οπότε, θεός ή έχει μέσα του έναν!
Ωστόσο, και εδώ εφιστώ την προσοχή όλων σας, σε κάποιο σημείο του τραγουδιού, στο δεύτερο part λέει το εξής: "Γαμώ την καλοσύνη μου και το φιλότιμό μου που πίστεψα σε άθεους και έχασα τον Θεό μου".
Ε, αν είναι δυνατόν να πιστέψει σε άθεους! Αυτό είναι έγκλημα. Είναι γνωστό σύμφωνα με το λεξικό των Νεφελίμ, του αποκαλυπτή Ιωάννη, του Απόστολου Παύλου, του Λιακόπουλου , του Κοσμά του Αιτωλού και άλλων επιφανών αντρών ότι άθεος σημαίνει και εγκληματίας, αχάριστος, ανήθικος , ύπουλος, αφιλότιμος και όλα τα συναφή. Διαβάστε(για τους απαίδευτους) για παράδειγμα την ιστορία του μεσαίωνα για να καταλάβετε τον ορισμό του άθεου.
Ένας όρος δαιμονικός  που διατηρεί μία αόριστη απαξιωτική συνδήλωση, κληρονομία πολλών αιώνων διώξεων, θανατικών ποινών σε όσους αρνούνταν την ύπαρξη του θεού.
Και αφού αρνείσαι τον θεό, είσαι άθεος. Ε, είσαι άθεος; Άρα, κακός και ανήθικος, συμφεροντολόγος και ύπουλος. Ούτε καν άνθρωπος. Μισάνθρωπος. Και η μαλακία είναι που κάνουν οι άθεοι να χάνουν τον θεό τους οι καλοί! Αίσχος! Σε τι χρόνια ζούμε.
 Έσχατα του 666. Είναι δυνατόν; Τέλος δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Υπάρχει και θεός που μεριμνά για εμάς. Όποιος δεν το αποδέχεται είναι ανήθικος. Απόβρασμα. Άντε τώρα, μεγάλην εβδομάδα να αναλύουμε τα αυτονόητα που κάποτε με πολύ ωραίο τρόπο τα "σκούπιζαν" με θανατικές ποινές τύπου: απαγχονισμός, καυλοτομία, ρίξιμο στη πυρά,  ανασκολοπισμός, και ότι άλλο δεν φαντάζεστε, μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα, δηλαδή ρωτούσαν το εκάστοτε θύμα, για τελευταία φορά μήπως αλλάξει γνώμη!!
Αυτά είναι τραγούδια. Καλή εβδομάδα! Απολαύστε το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")