ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΡΤΟΥ ΣΤΟ 30ο ΚΛΑΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΩΝΣτο γεύμα του συμπόσιου του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου Δρόμου που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Φράγμα της Λίμνης του Μαραθώνα συμμετείχε το Ευρωπαϊκό Μουσείο  Άρτου. 
Στο συμπόσιο συμμετείχαν σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού και εξέχοντες διοργανωτές και δρομείς Μαραθωνίων Δρόμων. Οι διοργανωτές αναφέρθηκαν στη συμβολή και την προσφορά του Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου τόσο για τον ιστορικό δήμο του Μαραθώνα όσο και για την χώρα μας. 
Παράλληλα στελέχη από το τμήμα γυναικών του Ευρωπαϊκού Μουσείου  Άρτου ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές της Αττικής μοίραζαν «κεντημένα ψωμιά» πιστά αντίγραφα των εκθεμάτων του μουσείου, στους Έλληνες και ξένους συμμετέχοντες στο συμπόσιο. 
Το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου έχει την έδρα του στο Βαρνάβα Αττικής του Δήμου Μαραθώνα και η συλλογή του αριθμεί περισσότερα από δύο χιλιάδες εκθέματα κεντημένων και παραδοσιακών άρτων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")