ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2013. ΤΟ 2013 ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ.

  • γράφει ο Γιώργος Κόλλιας

Αποτελεί σχεδόν έθιμο, στις αρχές του χρόνου, να δημοσιεύονται «Καζαμίες» με τιςπροβλέψεις των γεγονότων που θα συμβούν στην διάρκεια του έτους. Φυσικά και το Ιστολόγιό μας δεν θα μπορούσε να μην διαθέτει τον δικό του «Καζαμία». Εξοπλιστείτε με διάθεση για χιούμορ και διαβάστε τον:

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
- Αρχές του μήνα χιονίζει. Η Κυβέρνηση καταγγέλλει ότι ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. δεν καταδίκασε με σαφή τρόπο την χιονόπτωση. Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ανταπαντά ότι η χιονόπτωση είναι αποτέλεσμα της πολιτικής των μνημονίων που ακολουθεί η Κυβέρνηση. Η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι ΚΑΙ για την χιονόπτωση ευθύνονται οι μετανάστες.
- Ο Υπουργός Οικονομικών δηλώνει ότι για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής θα εφαρμοστεί ένα παλιό δοκιμασμένο μοντέλο. Οι φοροφυγάδες θα κουρεύονται με την ψιλή και θα περιφέρονται στο κέντρο της πόλης, με μια πινακίδα κρεμασμένη στον λαιμό με την ένδειξη «είμαι φοροφυγάς». Οι πολίτες θα μπορούν να φτύνουν τον περιφερόμενο, ενώ φωτογραφία του θα αναρτάται σε ειδική σελίδα στο facebook, όπου θα μπορούν να κάνουν like όσοι συμφωνούν με την διαπόμπευση.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
-  Ο Πρωθυπουργός σε διάγγελμά του προς τον Ελληνικό λαό, αναγγέλλει ανασχηματισμό. Στην θέση του Υπουργού Οικονομικών τοποθετείται ο Θεός. Στο διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός εξήγησε ότι η τοποθέτηση αυτή ήταν επιβεβλημένη, αφού, ούτως ή άλλος ήταν άτυπος σύμβουλος και βοηθούσε το κυβερνητικό έργο. Όπως είπε «πάντα σας έλεγα ότι με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε».
-   Η λίστα Λαγκάρντ  χάθηκε πάλι! Ο Βαξεβάνης είχε ατράνταχτο άλλοθι, του Βενιζέλου του είχαν τελειώσει τα στικάκια κι ο Παπακωνταντίνου βρισκόταν στην Ολλανδία. Τελικά τα τζιμάνια της Αστυνομίας ανακάλυψαν ότι την λίστα την είχε ο Τσίπρας! . Όπως ομολόγησε την πήρε για να την φυλάξει μην ξαναχαθεί.
-     Εξαγγέλλεται η επέκταση των φυλακών Κορυδαλλού, με την δημιουργία νέας πτέρυγας VIPS. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ. Όπως δήλωσε ο Πρωθυπουργός σε διάγγελμά του προς τον Ελληνικό λαό, το έργο αποτελεί απόδειξη ότι – επιτέλους- ξεκινά η ανάπτυξη στην χώρα. Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. διαφωνεί με την κατασκευή spa  στην πτέρυγα και η κυβέρνηση ανταπαντά πως η διαφωνία αυτή αποτελεί απόδειξη ότι ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. δεν έχει σοβαρές θέσεις για τα μεγάλα εθνικά ζητήματα.

ΜΑΡΤΙΟΣ
- Ανακοινώνονται νέα μέτρα. Σε διάγγελμα προς τον Ελληνικό λαό ο Πρωθυπουργός ανέφερε ότι «πρόκειται για τα τελευταία μέτρα…» και πλήθος κόσμους ξεχύθηκε στους δρόμους και τις πλατείες πανηγυρίζοντας. Πολύ σύντομα, όμως, το πλήθος διαλύθηκε, όταν τους ενημέρωσαν ότι ο Πρωθυπουργός ολοκλήρωσε την φράση του με το «…τούτο το μήνα».
- Νέα δημοσκόπηση με αποτελέσματα έκπληξη. Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Βενιζέλος!  Όπως αποδείχθηκε αργότερα, οι πολίτες νόμισαν ότι επρόκειτο για τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
-     Το κυνήγι των φοροφυγάδων συνεχίζεται αμείλικτο. Συνελήφθη περιπτεράς που πούλησε, χωρίς απόδειξη, ένα πακέτο Marlboro κι ένα κουτάκι τσίχλες. Σε διάγγελμά του προς τον Ελληνικό λαό ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι τέτοια φαινόμενα προκλητικής φοροδιαφυγής θα παταχθούν αμείλικτα. Η Χρυσή Αυγή δήλωσε πως πρόκειται για σκευωρία. Όπως διαπίστωσαν, ο καταγγέλλων το προηγούμενο βράδυ έπινε καφέ σε καφενείο, στο οποίο μέσα ήσαν  λαθρομετανάστες.
-     Ο Παπανδρέου σε διάλεξή του σε Πανεπιστήμιο της Ναμίμπια επιμένει πως λεφτά υπάρχουν. Μετά από μερικές μέρες, φήμες κυκλοφορούν πως τον είδαν να περιφέρεται στο προαύλιο του ψυχιατρείου στο Δαφνί.
-  Φήμες που κυκλοφόρησαν ότι μετά την βίλα Αμαλία και την βίλα Κάλας ετοιμάζεται επιχείρηση των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ για εκκένωση και του Μεγάρου Μαξίμου, ως άντρου τρομοκρατίας, ελέγχονται ως ανακριβείς.

ΜΑΙΟΣ
-          Σε δηλώσεις του ο Υπουργός Οικονομικών Θεός τόνισε ότι η κυβέρνηση θα τα καταφέρει…. με την βοήθεια του Θεού! Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. κατήγγειλε ότι ο Θεός με τις δηλώσεις του προσβάλλει τα θεία!
-  Χάθηκε πάλι η λίστα Λαγκαρντ! Σίγουρα δεν την είχε ο Τσίπρας, αφού ερευνήθηκε εξονυχιστικά το σπίτι του, ο Βαξεβάνης είχε μόνο την λίστα σίντλερ σε βιβλίο, ο Παπακωνσταντίνου ήταν στην Ολλανδία, το Σ.Δ.Ο.Ε. είχε απεργία. Ο Βενιζέλος παραδίδει –πάλι- στον Πρωθυπουργό την λίστα αντιγραμμένη στο τεφτέρι με τα βερεσέδια του μπακάλη της γειτονιάς του. Όπως δήλωσε «βαρέθηκα να βρίσκω και να παραδίνω την λίστα, πάρτε την σε χαρτί, για τα στικάκια είναι πανάκριβα και δεν μου τα δίνετε και πίσω».
-     Η Δημοκρατική Αριστερά διοργανώνει συνδιάσκεψη για την συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση με κεντρικό σύνθημα «εντός, εκτός και επί τα αυτά».

ΙΟΥΝΙΟΣ
-      Μπαίνει το καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες. Η Κυβέρνηση καταγγέλλει τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ότι υποθάλπει την άνοδο της θερμοκρασίας, με στόχο να ρίξει την κυβέρνηση κι ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ανταπαντά ότι για την άνοδο της θερμοκρασίας φταίει η πολιτική των μνημονίων που ακολουθεί η κυβέρνηση.
-  Σε μια έξαρση πατριωτισμού η Χρυσή Αυγή αναγγέλλει ότι θα οργανώσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Σμύρνη. Τελικά αποδεικνύεται ότι εννοούσε την Νέα Σμύρνη, αλλά ο υπεύθυνος τύπου του κόμματος δεν γνώριζε την διαφορά που κάνει το Νέα όταν μπαίνει μπροστά από το όνομα.
-        Νέα μέτρα ανακοινώνονται. Ο λαός αγανακτισμένος κατακλύζει τις παραλίες.

ΙΟΥΛΙΟΣ
    -      Γενική απεργία. Ο Καζαμίας απεργεί.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
-      Κυβερνητική κρίση. Παραιτείται ο Θεός από Υπουργός Οικονομικών. Δηλώνει ότι ούτε ο Θεός μπορεί να φτιάξει την κατάσταση. Ο Πρωθυπουργός σε διάγγελμά του προς τον Ελληνικό λαό αναφέρει ότι πλέον αναμένει την βοήθεια της Παναγίας. Φήμες για υπουργοποίησή της κυκλοφορούν.
-   Η Βουλή κλείνει για διακοπές και οι πολίτες ανακουφισμένοι βγαίνουν στους δρόμους πανηγυρίζοντας. Τελικά επικρατεί ψυχραιμία και οι πολίτες επιστρέφουν στα σπίτια τους, όταν ανακοινώνεται αρμοδίως ότι θα ξανανοίξει.
- Το Κ.Κ.Ε. στα πλαίσια της θέσης του για πλατιά συμμαχία των λαϊκών στρωμάτων, προχωρεί σε συνεργασία με τον εαυτό του.  Όπως δήλωσε η Γενική Γραμματέας του Κόμματος επρόκειτο για τον μόνο αξιόπιστο συνεργάτη.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
-           Εν όψει του χειμώνα η κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα για το πετρέλαιο. Όπως δήλωσε σε διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός το επίδομα θα το δικαιούνται όσοι έχουν εισόδημα κάτω από 10.000/3+(k+2)^n*(n/k)x/234+(x*5)-(k+45). Όπως είπε «η κυβέρνηση απλοποίησε τον τρόπο υπολογισμού, για να μπορεί ο κάθε πολίτης να υπολογίζει εύκολα αν δικαιούται επίδομα θέρμανσης». Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι πρόσθεσε το (k+2)^n*(n/k)x στον τύπο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των μεγαλοεισαγωγέων πετρελαίου. Η Χρυσή Αυγή δήλωσε «τι είναι τούτο;» ζητώντας  να έχει μόνο + και – ο τύπος, γιατί κάτι αστεράκια και κάτι πλάγιες γραμμές δεν τα καταλαβαίνουν.
-       Ιδρύεται το 453ο κόμμα, από διαγραμμένους του κόμματος των διαγραμμένων των Ανεξάρτητων Ελλήνων και των διαγραμμένων της Ν.Δ. Την επόμενη μέρα διαγράφονται τα μισά μέλη και ιδρύουν το 454ο κόμμα.
-        Σε ανασκαφή στον Εθνικό Κήπο βρίσκεται νέα λίστα! Πρόκειται για την λίστα με Αθηναίους πολίτες που είχαν βγάλει λεφτά στην Σπάρτη την εποχή του Περικλή. Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. δηλώνει δικαιωμένος αφού πάντα ισχυριζόταν ότι το φαινόμενο της φοροδιαφυγής είναι διαχρονικό, ο Πρωθυπουργός δηλώνει ότι θα βγουν όλα στο φώς και η Χρυσή Αυγή ότι πρόκειται για δάκτυλο των εποίκων της αρχαίας Αθήνας (οι τότε μετανάστες). Ο Βενιζέλος δηλώνει ανακουφισμένος που η λίστα δεν είναι γραμμένη σε στικάκι, αλλά σε πάπυρο.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
-     Σε διάγγελμά του προς τον Ελληνικό λαό ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι, μετά την άρνηση της Παναγίας να βοηθήσει στο κυβερνητικό έργο, εξασφάλισε την στήριξη του Αγ. Φανουρίου (μεγάλη η χάρη του), ενώ διαπραγματεύεται και με τον Αγ. Ονούφριο (επίσης μεγάλη η χάρη του).
-  Έκπληξη! Η λίστα Λαγκάρντ ΔΕΝ χάνεται. Απλώς ο Υπουργός Οικονομικών δεν θυμάται που την έχει βάλει. Τελικά την βρίσκει η καθαρίστρια πίσω από ένα ντουλάπι.
-   Ανακοινώνονται νέα μέτρα. Ο Πρωθυπουργός με διάγγελμα προς τον Ελληνικό λαό διαβεβαιώνει ότι θα είναι τα τελευταία της συγκεκριμένης ημέρας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
-   Η Χρυσή Αυγή, μετά την επιτυχία των προγραμμάτων της «Αίμα μόνο σε Έλληνες» και «Γιατροί με σύνορα» εξαγγέλλει ένα νέο πρόγραμμα, το «ανοησία χωρίς σύνορα», τιμώντας έτσι τα οργανωμένα μέλη της.
-      Ο Μητσοτάκης εξαγγέλλει νέο πολιτικό κόμμα με σύνθημα «τόπο στα νιάτα». Αυθόρμητα προσχωρούν στο νέο κόμμα 45 ΚΑΠΗ σε όλη την Ελλάδα. Όπως δηλώνει δεν βιάζεται να πάρει την εξουσία, έχει καιρό μπροστά του. Στόχος του είναι αυτό να συμβεί το 2050.
-  Ανακαλύπτεται ημερολόγιο μιας φυλής Εσκιμώων που προβλέπει το τέλος του κόσμου στις 15 Δεκεμβρίου 2013. Η ΝΑΣΑ διαφωνεί και βγάζει καινούργιο Video.Η διαφωνία της στηρίζεται στο γεγονός ότι δεν έχει γράψει κάτι σχετικό ο μοναχός Παΐσιος.
-  Νέα επιτυχία στην μάχη κατά την φοροδιαφυγής. Συνελήφθη γύφτος που πουλούσε καρέκλες χωρίς νόμιμα παραστατικά. Ο Πρωθυπουργός σε διάγγελμά του προς τον Ελληνικό λαό  ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δε θα χαριστεί σε κανένα, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται.
-   Αποχωρεί από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» ο καφετζής των γραφείων. Ο Καμένος καταγγέλλει ότι πρόκειται για σχέδιο διάλυσης του κόμματος εκπορευόμενο από την CIA, την Μόσαντ και άλλες σκοτεινές δυνάμεις.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
-       Η κυβέρνηση ανακοινώνει ότι επιτεύχθηκαν σε ικανοποιητικό βαθμό οι στόχοι του 2013 και αισιοδοξεί για καλύτερα αποτελέσματα το 2014. Ο Πρωθυπουργός σε διάγγελμά του προς τον Ελληνικό λαό τονίζει πως «συνεχώς βελτιώνεται η σκοπευτική ικανότητα των μελών της κυβέρνησης» κι ότι «θα εντοπίζουν πλέον κι αυτούς που κρύβονται».
-   Τσουχτερό κρύο. Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ζητά να παραχωρηθούν οι βίλες Αμαλίας και Κάλας στους άστεγους αναρχοαυτόνομους. Η Χρυσή Αυγή ζητά να εκδιωχθούν από τα σπίτια που μένουν όλοι οι μετανάστες και να εγκατασταθούν άστεγοι Έλληνες. Ο Καρατζαφέρης χαρακτηρίζει ρατσιστική την πρόταση της Χρυσής Αυγής  και ζητά να εκδιωχθούν μόνο οι παράνομοι μετανάστες.
- Το CNΝ παραγγέλνει τον Καζαμία του 2014 από το Ιστολόγιο geKollias.blogspot.com, μετά την ακρίβεια των προβλέψεών του για το έτος 2013.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")