ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!

Σε λίγες μέρες θα έχουμε την ανάληψη των νέων Δημοτικών Αρχών. Μετά τις τελετές, - είτε γίνουν «σόου», είτε απλές - αρχίζει μια νέα δημοτική περίοδος, σε μια δύσκολη εποχή.
Κρίνουμε σκόπιμο να πούμε δυο λόγια ως Δημοτική Ομάδα Βαρνάβα του συνδυασμού «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ».
Στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε, ως υποψήφιοι τοπικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, με το συνδυασμό «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ».
Ούτε η επιλογή του συνδυασμού, ούτε η υποψηφιότητα ως τοπικοί κι όχι δημοτικοί σύμβουλοι ήταν τυχαία.
Συνειδητά στηρίξαμε την ΑΝΑΝΕΩΣΗ, κόντρα στις κατεστημένες Δημοτικές παρατάξεις, έστω και με εναλλαγή προσώπων και τις αντίστοιχες κομματικές.
Συνειδητά, επίσης, επιλέξαμε να υπηρετήσουμε τον τόπο μας, που αγαπάμε, γνωρίζουμε καλά και είχαμε ιδέες για το αύριο.
Τέλος, συνειδητά, δημιουργήσαμε μια ομάδα δουλειάς, στην οποία συνυπήρχαν νέοι και μορφωμένοι άνθρωποι και παλιοί έμπειροι αυτοδιοικητικοί, χωρίς να σκεφτούμε ούτε μια στιγμή την ψηφοθηρία.
Διαμορφώσαμε «Πρόγραμμα για τον Βαρνάβα» κι ήμασταν ΟΙ ΜΟΝΟΙ από ΟΛΟΥΣ τους Συνδυασμούς. Δουλέψαμε με μεράκι για να το διαμορφώσουμε και το ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ, την ώρα που οι άλλοι έτρεχαν στα σπίτια για «ψηφαλάκια».
Το αποτέλεσμα είναι γνωστό. Οι συμπολίτες μας επέλεξαν άλλους υποψηφίους για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα του Βαρνάβα. Απόλυτα δημοκρατικό δικαίωμα του κάθε πολίτη. Για το οποίο, όμως, κρίνεται. Και ο πολίτης. Δικαιολογίες του στυλ «δεν ήξερα», «είχα υποχρέωση» κ.λ.π. δεν ισχύουν. Για κανέναν. Οι επιλογές έχουν ΠΑΝΤΑ συνέπειες. Θετικές ή αρνητικές.
Εμείς ευχόμαστε ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ «καλή επιτυχία» στους εκλεγέντες, άλλωστε η δικιά τους επιτυχία, θα σημαίνει και καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους μας.
Αλλά, όπως και κατά την προεκλογική περίοδο μιλήσαμε ανοιχτά και ξεκάθαρα, το ίδιο σκοπεύουμε να κάνουμε και στο μέλλον.
Θα στηρίξουμε ότι θετικό θα γίνει στον τόπο μας, αλλά και ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και σε κανέναν. Γιατί εμείς δεν επενδύουμε σε κανένα πολιτικό «μέλλον», δεν χρωστάμε σε κανέναν και δεν ανήκουμε σε κόμματα για να παίξουμε κομματικά παιχνίδια. Είμαστε ΕΜΕΙΣ και είμαστε εδώ για τον Βαρνάβα.
Εμπρός λοιπόν κυρίες και κύριοι Τοπικοί Σύμβουλοι. Σε λίγο ξεκινάτε.
Καλό δρόμο….
Υ.Γ. 1 Ευχαριστούμε ειλικρινά του 77 συμπολίτες μας, που μας ΤΙΜΗΣΑΝ με την ψήφο τους, κόντρα σε ένα πολωμένο κλίμα.

Υ.Γ. 2  Παρουσιάζουμε και πάλι το Πρόγραμμά μας για τον Βαρνάβα, έτσι, για να μπορούν οι πολίτες να κάνουν συγκρίσεις στο μέλλον.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")