ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

"ΤΗΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ " ΛΕΕΙ Ο ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΥΡΙΟ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ.

Δημοσιεύουμε την επιστολή που έστειλε ηλεκτρονικά στον Δήμο Μαραθώνα, ο Κυριάκος Γκίκας και η οποία κοινοποιήθηκε στο mail μου, για δύο λόγους. Πρώτα γιατί συμφωνούμε απόλυτα ότι χρειάζεται ΑΜΕΣΗ παρέμβαση της νέας Δημοτικής Αρχής, γιατί αύριο μπορεί να είναι αργά. Και δεύτερο γιατί δεν θα κατηγορηθεί κανείς ως "αντιπολιτευόμενος", αφού ο Κυριάκος στήριξε τον κ. Ψινάκη.
Είναι επείγουσα, λοιπόν, κυρίες και κύριοι, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ του Δήμου Μαραθώνα, η ΑΜΕΣΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρέμβαση του Δήμου στο ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ έργο / οικονομικό - οικολογικό έγκλημα.
Ακούστε το μήνυμα του Κυριάκου και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΤΕ. 
ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ!

Κυριάκος Γκίκας
Παύλου Κουντουριώτη 2
Γραμματικό - Αττικής
Τ.Κ.  19007
E-mail:  kyriakosgkikas@yahoo.co.uk

ΠΡΟΣ
Δήμο Μαραθώνα
Οινόης 6 Τ.Κ.19007
Μαραθώνας

Καλούμε, λοιπόν, τον Δήμαρχο κ. Ηλία Ψηνάκη, να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ καθώς είναι το αρμόδιο θεσμικό όργανο, μαζί με όλους όσους εκλέχθηκαν με ΣΗΜΑΙΑ την αντίθεσή τους στο έγκλημα του ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΜΑΡΑΘΩΝΑ – ΑΝ. Αττικής και περιχώρων, ( αν λειτουργήσει ο ΧΥΤΑ τα απορρίμματα από όλη την Ελλάδα θα έρχονται και να το θυμάστε αυτό), να μας κοινοποιήσουν ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ  τους για την αποτροπή αυτού του οικονομικού και οικολογικού εγκλήματος.
           Χρόνος υπάρχει,  αν υπάρχει θέληση !!!
Οποιαδήποτε ολιγωρία σχετικά με τα παραπάνω συντελεί αντικειμενικά στην υλοποίηση αυτού του παράνομου έργου. Πρέπει λοιπόν να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες ΤΟΥΣ - ΜΑΣ  τώρα.
Τέλος, δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι από την πλευρά ΜΑΣ  θα συνεχίσουμε τον αγώνα ΜΑΣ, για να μη γίνει αυτό το παράνομο και εγκληματικό έργο με όλες ΜΑΣ τις δυνάμεις.
Ο ξενιτεμένος Μαραθωνίτης
Κυριάκος Α. Γκίκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")