ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΨΗΝΑΚΗΣ – ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ: Ο «ΘΡΙΑΜΒΟΣ» ΤΩΝ 5 ΛΕΠΤΩΝ

  • γράφει και σχολιάζει ο Γιώργος Π. Κόλλιας
Όπως μας πληροφόρησε, μέσω διαδικτύου, ο Δήμαρχος Μαραθώνα κ. Ηλίας Ψηνάκης, μέσα σε 5 λεπτά και τι δεν του έδωσε ο Υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης. Τι αντιπλημμυρικά έργα, τι δημοτική συγκοινωνία, τι έργα οδοποιίας…
Τώρα ή είναι τόσο αφελής ο Δήμαρχός μας, ή μας δουλεύει χοντρό γαζί. Και στις δύο περιπτώσεις, όποια κι αν ισχύει, άσχημα τα μαντάτα για εμάς τους δημότες.
Από ότι φαίνεται εκλείπει η σοβαρότητα. Αντί να στρωθούν κάτω ο Δήμαρχος, οι Σύμβουλοι, οι συμβουλάτορες, οι ειδικοί και όλοι όσοι αποτελούν την «προσωπική αυλή» του Δημάρχου και να φτιάξουν ένα πρόγραμμα έργων απαραίτητων για τον Δήμο, να ετοιμάσουν τις σχετικές μελέτες και να επιδιώξουν την ένταξή τους στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα που τρέχουν αυτήν την περίοδο (ΕΣΠΑ κ.λπ.) αναλώνονται σε χαζές αντιπαραθέσεις και επικοινωνιακά τεχνάσματα πολύ παλαιάς κοπής, που σήμερα δεν πείθουν παρά μόνο όσους θέλουν να πεισθούν. Το «δι΄ ενεργειών μου..» έχει παρέλθει προ πολλού. Σήμερα χρηματοδότηση έργων παίρνουν όσοι Δήμαρχοι καταθέτουν ολοκληρωμένες μελέτες, εντάσσουν έργα σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και γενικά ασχολούνται σοβαρά με την διοίκηση του Δήμου τους.
Ως δημότης του Δήμου Μαραθώνα, ζητώ από τον κ. Ψηνάκη να τελειώνει το συντομότερο με τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να αρχίσει να προγραμματίζει τα έργα του μέλλοντος του Μαραθώνα. Αυτό χρειάζεται σήμερα ο Δήμος Μαραθώνα. Ενδιάμεσα μπορεί αν θέλει να «παίζει» με τους Υπουργούς το επικοινωνιακό θέατρο. Ποιος ξέρει. Μπορεί κάποιοι «ιθαγενείς» να εντυπωσιασθούν από τις «ικανότητες» του κ. Ψηνάκη, να πείθει τους Υπουργούς, ή ακόμη μπορεί και κάποιος Υπουργός να πεισθεί από τον Δήμαρχο.

Υστερόγραφο ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Μήπως, λέω μήπως, θυμήθηκε ο Δήμαρχος να ζητήσει από τον Υπουργό, που με τόση ευκολία του έδωσε τόσα πολλά, την μείωση της τιμής των διοδίων ΚΑΙ για τον Βαρνάβα, όπως έγινε για τους πολίτες του Δήμου Ωρωπού; Να του θυμίσω ότι ο Βαρνάβας είναι ένα χωριό που ανήκει στον Δήμο Μαραθώνα, αν το έχει ξεχάσει. Και να του θυμίσω επίσης ότι οι Βαρναβιώτες πληρώνουν πλήρη διόδια σαν να είναι πολίτες Β΄ κατηγορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")