ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΜΕΙΝΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ


Μόλις 16 ημέρες έμειναν μέχρι την έναρξη των συζητήσεων στην Κοπεγχάγη.

Εκατοντάδες οργανώσεις από όλο τον κόσμο, εξακολουθούν να πιέζουν για την επίτευξη μιας πραγματικής συμφωνίας στην Κοπεγχάγη, παρά το γεγονός πως αρκετοί ηγέτες εξακολουθούν να κρύβονται πίσω από «διπλωματικές» διαδικασίες.

Στην Ελλάδα, η εκστρατεία «Μαζί για το κλίμα» συνεχίζει τις προσπάθειες της να πείσει τον Έλληνα Πρωθυπουργό να ταχθεί υπέρ του στόχου μείωσης των εκπομπών στις ανεπτυγμένες χώρες κατά 40% έως το 2020.

Είμαστε ήδη 25.000, ας γίνουμε πολλοί περισσότεροι στις λίγες μέρες που απομένουν. Προσκάλεσε τους φίλους και γνωστούς σου να υπογράψουν την έκκλησή μας στο www.mazigiatoklima.gr.

Μην ξεχάσεις επίσης, να δώσεις χαρτί και μολύβι στα παιδιά, τα εγγόνια, τα ανίψια σου. Η εκστρατεία «Μαζί για το κλίμα» καλεί τα παιδιά όλης της χώρας να γράψουν και να ζωγραφίσουν μιακάρτα στον Πρωθυπουργό για τη σωστή στάση που πρέπει να κρατήσει στην Κοπεγχάγη. Τα παιδιά μπορούν να στείλουν την κάρτα στα γραφεία των δυο οργανώσεων, έως τις 30 Νοεμβρίου, ώστε στη συνέχεια να τις παραδώσουμε στον κ. Παπανδρέου. Μέχρι στιγμής έχουμε μαζέψει πάνω από 350 κάρτες, η μια πιο όμορφη από την άλλη, περιμένουμε όμως και άλλες. Βοήθησέ μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")