ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΔΙΟΔΙΑ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΛΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


Όταν οι Εθνικοί μας δρόμοι παραχωρήθηκαν σε ιδιώτες, έγινε από το ΥΠΕΧΩΔΕ μια "επικοινωνιακή επίθεση" με σκοπό να πεισθούν οι πολίτες ότι αυτό έγινε "για το καλό τους".
Το επιχείρημα; Θα φτιαχτούν σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι.
Αλλά ακόμη και γι΄ αυτούς που είχαν αυταπάτες, σήμερα αποδεικνύεται με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι επρόκειτο απλά για το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας στο μεγάλο κεφάλαιο, προκειμένου να κερδοσκοπήσει σε βάρος του εισοδήματος των πολιτών.
Η παραχωρησιούχος εταιρία, χωρίς να πραγματοποιήσει το παραμικρό έργο, άρχισε από την επόμενη ημέρα της παραχώρησης να εισπράττει, για έργα που στο μέλλον θα κάνει!
Στα πλαίσια δε της κερδοσκοπικής της τακτικής δεν έκανε κανένα έργο στο παράδρομο, με την απλή λογική του κάθε "έμπορα". Αν φτιαχτεί ο παράδρομος θα χαθεί μεγάλο μέρος της τοπικής πελατείας. Ποιός έμπορας θα στήριζε ένα μαγαζί απέναντί του που θα διέθετε το ίδιο με το δικό του εμπόρευμα δωρεάν;
Αφήνει λοιπόν τους κατοίκους της περιοχής να σκοτώνονται (5 νεκροί τα τελευταία χρόνια) στον παράδρομο, για να αναγκαστούν - όσοι επιζήσουν - να περνάνε από "το ταμείο" τους.
Και βέβαια δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από τους κεφαλαιοκράτες. Η παγκόσμια ιστορία έχει αποδείξει ότι αυτή είναι η φύση τους.
Απαιτούμε, όμως, από το Ελληνικό Κράτος να προστατέψει τους πολίτες του.
Απαιτούμε να μπορούμε να κυκλοφορούμε ελεύθερα στους δρόμους που έχουμε χιλιοπληρώσει, με την φορολογία μας, με τα τέλη κυκλοφορίας, με τα κρατικά διόδια.
Απαιτούμε πραγματικούς παράδρομους που να εγγυώνται την ασφάλειά μας.
Και σ΄ αυτά τα αιτήματά μας δεν κάνουμε πίσω.
Δεν συμβιβαζόμαστε με "μειώσεις τιμών" που απλά "κουκουλώνουν" το πρόβλημα.
Δεν συμβιβαζόμαστε με εξαγγελίες περί επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης στο....μέλλον.
Διεκδικούμε λύσεις εδώ και τώρα.
Καλούμε τους πολίτες στον κοινό αγώνα. Δεν υπάρχουν πρωτοπορίες σ΄ αυτόν το αγώνα. Ας οργανωθούν Επιτροπές Δράσης σε κάθε περιοχή, σε κάθε γειτονιά. Το σύνθημα "δεν πληρώνω" να γίνεται πράξη από όλο και περισσότερους πολίτες.
Καλούμε τους Δημάρχους και Κοινοτάρχες να μπουν πραγματικά μπροστά στον αγώνα. και να σταματήσουν να χαϊδεύουν την εξουσία. Αυτή είναι η απαίτηση των πολιτών!
ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΑΡΝΑΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")