ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2009

"ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ"


Ένα καταπληκτικό άρθρο που διάβασα στο blog ΤΙΜΕ ΖΟΝΕ ΖΕΡΟ. Ίσως από τα σπάνια άρθρα που συνδυάζουν το πραγματικό ρεπορτάζ με την ανθρωπιά και την ευαισθησία!
Το αναδημοσιεύω γιατί, πέρα από την σχέση που έχει με τον αγώνα μας κατά του ΧΥΤΑ στο Γραμματικό, αξίζει να διαβαστεί από όσο γίνεται περισσότερους πολίτες.
Ίσως όλοι γίνουμε πιο σοφοί...

23 ΝΟΕ 2009

Οι βασιλιάδες της χωματερήςΛένε πως αν σε κουτσουλήσει γλάρος στο κεφάλι έχεις εφτά χρόνια τύχη. Στους βασιλιάδες της χωματερής συμβαίνει καθημερινά, χιλιάδες φορές. Τύχη βέβαια, γιαυτούς, είναι να ξεθάψουν από τα σκουπίδια κάτι χρήσιμο. Και να καταφέρουν να βγουν ζωντανοί. Ραντεβού στο βασίλειο της ανθρώπινης εξαθλίωσης. Ή αλλιώς ΧΥΤΑ.
Τα φορτηγά που τρέχουν σαν τρελά στην λεωφόρο Νάτο μας έχουν τυλίξει σε ένα σύννεφο από κοκκινόχωμα και με δυσκολία διακρίνουμε ότι αυτά τα συντρίμμια στα δεξιά μας, είναι τα αρχαία αθηναϊκά τείχη. Οριοθετούν πλέον τη χωματερή που υψώνεται μπροστά μας και στρώνει το κόκκινο χαλί με τις αποπνικτικές μυρωδιές, αναδίδοντας όλη τη βρωμερή μεγαλοπρέπεια που της έστειλε σε σακούλες η Αθήνα, το περασμένο βράδυ............
(περισσότερα ΕΔΩ)
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")