ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ....

Αναδημοσιεύω ένα άρθρο του  Στέφανου Μυτιληναίου, το όποιο σε μεγάλο βαθμό με καλύπτει, από το blog ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.
Πιστεύω ότι η πολιτική μας αφορά όλους, πέρα από τα μικρά ή μεγάλα τοπικά προβλήματα, γιατί όλοι υφιστάμεθα τις συνέπειες της άσκησής της.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ!

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ




Αυτό που δεν νοιώθουν κάποιοι, είναι η ανάγκη του λαού για Δικαιοσύνη! Στην καταλεηλατημένη χώρα μας, στην "εκπόρνευση" των νέων παιδιών που αναζητούν μια "θεσούλα" εργασίας, στο αμείλικτο πρόσωπο της Ολιγαρχίας, που ως άλλη μέδουσα Γοργώ πετρώνει κάθε ζωντάνια και κινητικότητα στην κοινωνία μας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποιοι πρέπει να πληρώσουν! Κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή και αυτό δεν είναι ρεβανσισμός, είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! Μας λένε, και θα το πω "λαϊκίστικα", ότι εάν κλέψω μια φρατζόλα από το φούρναρη θα μπω φυλακή, αλλά εάν "ξεχάσω" να επιστρέψω το κρατικό λαπτοπ, που είχα ως "διοικητικός" της προηγούμενης κυβέρνησης, δεν τρέχει τίποτα...
Ναι συμπατριώτες μου, η λεηλασία τους εκεί έφθασε... Μέχρι και στα λαπτοπ!
Αλλά εμείς που αγωνιζόμαστε για μια κοινωνία της Πολιτικής Αρετής, στην οποία θέλουμε να άρχουν οι πολιτικώς και όχι μεταπτυχιακώς Άριστοι, έχουμε αρχίσει και αγανακτούμε, διότι δεν βλέπουμε πουθενά την εφαρμογή των αυτονόητων! Που είναι εκείνοι οι ατσάλινοι χαρακτήρες, οι δημόσιοι λειτουργοί, οι αφοσιωμένοι στη μεγάλη δημοκρατική Αριστερά, που θα μπουν μέσα στο κράτος και θα καθαρίσουν την Κόπρο του Αυγεία ;
Που είναι οι αφοσιωμένοι στη δημοκρατία νέοι ή παλιοί ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, που στο όνομα του λαού, αδιάφθοροι και ασυμβίβαστοι θα συγκρουστούν με τον σάπιο παλαιοκομματικό κόσμο και θα αναστήσουν την Ελλάδα;
Μόνο κάτι διαχειριστές νεόκοπους βλέπουμε, κάτι γιάπηδες (εκ των αποτελεσμάτων των πράξεών τους μέχρι στιγμής), που δεν είναι καθόλου πρόθυμοι ούτε τη λαϊκή εντολή να υπηρετήσουν, ούτε τις εντολές του Πρωθυπουργού! Άνθρωποι που βλέπουν την Πολιτεία ως Εταιρεία στην οποία μόλις προσελήφθησαν και θέλουν να τα έχουν... καλά με όλους!
Ε, όχι! Η Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι ούτε ανώνυμη ούτε περιορισμένης ευθύνης! Η Ελληνική Δημοκρατία είμαστε όλοι εμείς! Με όνομα, επώνυμο και απεριόστης ευθύνης!
Εάν θέλετε να πάρει η πατρίδα μπροστά και ο λαός να συστρατευθεί στο μεγάλο πατριωτικό αγώνα εξόδου από την κρίση, τολμώ να πω μιμηθείτε τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού που άρχισε να στέλνει λαμόγια στον εισαγγελέα!
Δεν θέλουμε να μας δώσετε αίμα! Θέλουμε να μας δώσετε όμως Δικαιοσύνη! Εξάλλου, όποιος μιλά απαξιωτικά για το "αίμα" ας θυμηθεί τον Γιώργο Παπανδρέου που έλεγε προεκλογικώς ότι "είμαστε έτοιμοι να ματώσουμε"! Ναι, λοιπόν, σε αυτό που λέει ο Πρόεδρος μας είμαστε μαζί του! Πρώτα να "ματώσουμε" εμείς αν χρειαστεί για την πατρίδα μας! Αλλά, αρχίστε επιτέλους! Δώστε στους πολίτες το κίνητρο να πληρώσουν φόρους, στέλνοντας στη Δικαιοσύνη εκείνους που μας έκλεψαν το δημόσιο χρήμα και την αξιοπρέπεια!
Είστε αυτοδύναμοι, αγωνιστήκαμε για αυτό, με έτοιμο και αποφασισμένο λαό να σας στηρίξει, αγωνιστήκαμε για αυτό, και είμαστε κοντά σας! Πρόμαχοι του Πολιτικού και Ιδεολογικού Πλαισίου που έθεσε ο Πρόεδρος και του προεκλογικού προγράμματος! Τι σας κρατά λοιπόν; Δεν έχουμε χρόνο, δεν έχουμε καιρό! Τώρα είναι η ώρα, τώρα είναι η στιγμή!
Το ΠΑΣΟΚ, ο λαός του ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Σταματήστε να τον πληγώνετε, σταματήστε να τον απογοητεύετε! Πετάχτε τα λαμόγια έξω από το κράτος, τσακίστε τους προσκυνημένους, διαλύστε τη διαφθορά με τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...
Και να θυμάστε, η Δικαιοσύνη είναι τυφλή, κρατά ζυγαριά στο ένα χέρι μα και ξίφος στο άλλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")