ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑ S.O.S.

Πληροφορήθηκα την ύπαρξη ενός περιβαλλοντικού Συλλόγου στην Κηφισιά που, ομολογώ, δεν γνώριζα την ύπαρξή του. Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ S.O.S. διαπιστώνω ότι έχει σημαντική δραστηριότητα, ιδιαίτερα στον τομέα της αντιμετώπισης των παράνομων κεραιών κινητής τηλεφωνίας μέσα στον οικιστικό ιστό. 
Εντύπωση κάνει μάλιστα η αποκάλυψη ότι στην Κηφισιά υπάρχουν 52 (!) κεραίες.
Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Συλλόγου για την δράση τους, ιδιαίτερα σε εποχές που κυριαρχεί η ιδιώτευση.
Πληροφορίες για την δράση του Συλλόγου μπορείτε να πάρετε  από το blog του στην διεύθυνση: http://kifisia-sos.blogspot.com/

Μια ανάρτηση από το blog του Συλλόγου:


Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010

1-2-10 Πάρκο παράνομων κεραιών στη Καλυφτάκη Κηφισιά

Στα πράσα έπιασε η Άμεση Δράση ύστερα από ειδοποίηση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ εργαζόμενους οι οποίοι τοποθετούσαν στην ταράτσα πολυώροφου κτιρίου ΝΟΤOS.COM στο Βιοτεχνικό Πάρκο της Κ. Κηφισιάς, Καλυφτάκη και Μενεξέδων, όχι μία ούτε δύο αλλά πέντε παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας.
Ο σύλλογος ειδοποιήθηκε για την τοποθέτηση των κεραιών το πρωί της Δευτέρας και αμέσως η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος πήγαν στο χώρο της ανεγειρόμενης οικοδομής για να διαπιστώσουν με τα ίδια τους τα μάτια την αυθαιρεσία.
Αμέσως επικοινώνησαν με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) για το αν υπάρχει στα αρχεία τους αίτηση για τοποθέτηση κεραιών στο επίμαχο σημείο, καθώς επίσης και με την Πολεοδομία Κηφισιάς για το αν υπάρχει άδεια για την τοποθέτησή τους.
Ούτε η μια υπηρεσία ούτε και η άλλη γνώριζαν τίποτα.
Αμέσως η πρόεδρος τηλεφώνησε στα Αστυνομικά Τμήματα Κηφισιάς και Νέας Κηφισιάς, καθώς και στην Άμεσο Δράση για να καταγγείλει την παράνομη πράξη τοποθέτησης κεραίας.
Το πλήρωμα του περιπολικού ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου και ζήτησε τα χαρτιά για την εγκατάσταση της κεραίας.
Αρχικά ο υπεύθυνος της οικοδομής δεν ήθελε να συνεργαστεί, όμως ύστερα από την απειλή του Αυτόφωρου και αφού μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Κηφισιάς και μετά από συνεννόηση με την εταιρεία που δουλεύει είπε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν αφαιρεθεί όλα τα συστήματα της παράνομης κεραίας από την οροφή του κτιρίου.
Το πρόβλημα με την εγκατάσταση των κεραιών στην Κηφισιά και γενικότερα στην Ελλάδα με την αυθαίρετη πολιτική των εταιρειών της κινητής τηλεφωνίας έχει ξεφύγει από κάθε όριο.«Tα κεφάλια ψηλά», οι παράνομες κεραίες καραδοκούν και είναι δίπλα μας.

Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")