ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ


Πριν από 14 χρόνια... 25 Απριλίου 1994.... Μεγάλη Δευτέρα ήταν...ο Γιώργος Γεννηματάς ταξιδεύει στην αιωνιότητα σε ηλικία μόλις 55 χρόνων!
Ο Ελληνικός λαός, τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος, αποχαιρετούν τον μεγάλο πολιτικό άνδρα που κύριο χαρακτηριστικό του υπήρξε το ήθος και η ευπρέπεια του!
Η Ελλάδα αποχαιρετά τον άνθρωπο Γιώργο Γεννηματά που με περίσσεια δύναμη και θάρρος δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και προσπάθησε να το νικήσει...Με περίσσεια δύναμη και θάρρος προσπάθησε να νικήσει το θάνατο.
Ο Γιώργος Γεννηματάς υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος ενώ νωρίτερα είχε αναπτύξει σημαντική αντιδικτατορική δράση.
Υπήρξε υπουργός των κυβερνήσεων του αείμνηστου ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου και διατέλεσε στα υπουργεία Εσωτερικών, Εργασίας, Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας και Εθνικής Οικονομίας και συνέδεσε το όνομα του με μία από τις σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις των Κυβερνήσεων του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Σε κομματικό επίπεδο αγωνιζόταν πάντα για τη διασφάλιση της ενότητας του ΠΑΣΟΚ και θεωρούταν ο αδιαφιλονίκητος διάδοχος του Ανδρέα Παπανδρέου στην ηγεσία του Κινήματος.
Πολλές φορές είμαι σίγουρος ότι έχουμε όλοι αναρωτηθεί πως θα γραφόταν η ιστορία αν δεν κοβόταν το νήμα της ζωής του τόσο πρόωρα...
Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")