ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Α.Ο.ΒΑΡΝΑΒΑ-ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ: ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Μια ελπιδοφόρα κίνηση βρίσκεται σε εξέλιξη στον αθλητικό χώρο της περιοχής μας. Μετά από εντατικές διαβουλεύσεις ανάμεσα στα Διοικητικά Συμβούλια του ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ και του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ, υπήρξε απόφαση για στενή συνεργασία - σε πρώτη φάση - με τελικό σκοπό την κοινή πορεία των δύο Ομάδων.
Η συνεργασία ήταν επιβεβλημένη και για τους δύο φορείς και ιδιαίτερα για τον Α,Ο, ΒΑΡΝΑΒΑ, λόγω των προβλημάτων οικονομικής, αλλά και αθλητικής μορφής.
Τα παιδιά του Βαρνάβα και του Γραμματικού έχουν ήδη έρθει πιο κοντά και λόγω του κοινού προβλήματος με τον ΧΥΤΑ στο Γραμματικό και μια τέτοια συνεργασία έγινε δεκτή με ικανοποίηση κι από τις δύο πλευρές.
Στην παρούσα ποδοσφαιρική περίοδο ο ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα ανδρών της Γ΄ Κατηγορίας Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α., με την συμμετοχή και των ποδοσφαιριστών του Βαρνάβα και ο Α.Ο. ΒΑΡΝΑΒΑ στα Πρωταθλήματα Παίδων και juniors  με την συμμετοχή και των παιδιών από το Γραμματικό.
Καλούμε τους συμπολίτες μας και από τον Βαρνάβα και από το Γραμματικό να στηρίξουν την κοινή πορεία των δύο Ομάδων.
Και να μην ξεχνάμε κάτι. Στα επόμενα χρόνια, λόγω "Καλλικράτη" οι Ομάδες αυτές, ίσως ένα από τα λίγα πράγματα που θα θυμίζουν τον Βαρνάβα και το Γραμματικό.

Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")