ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΑΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

Στη πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Διαβαθμικού Συνδέσμου Νομού Αττικής, που έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων παρευρέθη ως εκπρόσωπος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας ο Βουλευτής Αττικής και Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Προστασίας Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Καντερές. Στην συνεδρίαση παρέστησαν ο Υπουργός Εσωτερικών κύριος Γιαννίτσης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κύριος Παπακωνσταντίνου και ο Υφυπουργός Εσωτερικών κύριος Κουκουλόπουλος. 
Ο Ειδικός Διαβαθμικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) είναι ο νέος Φορέας Διαχείρισης αποβλήτων για την Αττική και το 60μελές Διοικητικό του Συμβούλιο αποτελείται από 36 Δημάρχους της Αττικής και 24 Περιφερειακούς Συμβούλους. 
Σε τοποθέτηση κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, ο κύριος Καντερές τόνισε, ότι: «Η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας....... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")