ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

ΚΥΠΡΟΣ. "ΧΑΚ, ΗΛΙΟΣ, ΜΑΡΙ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ"

ΧΑΚ, ΗΛΙΟΣ, ΜΑΡΙ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΤΟΥ

Σχόλιο attikanea: Μέχρι πριν λίγο, αναρωτιώμουν γιατι όταν μαζί με τον πρώην Πρόεδρο του Βαρνάβα Γιώργο Κόλλια, επισκεφθήκαμε ( Ιανουάριο 2006) τον τότε πρόεδρο της Κυπριακής Βουλής και νυν Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφια, για να του καταθέσουμε τις δικές μας γνώσεις και εμπειρίες από το τραγικό αεροπορικό δυστυχημα της HELIOS με τα 121 θύματα στο Γραμματικό, καθώς από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε στον χώρο της χώρο της τραγωδίας, προφασίστηκε.. "φορτωμένο πρόγραμμα" και δεν μας δέχθηκε...
Τώρα εξηγούνται όλα...
"Τα τελευταία χρόνια με δεκάδες επιστολές μου στο διαδίκτυο έχω αναδείξει με πολλά και τρανταχτά παραδείγματα πόσο επικίνδυνος για την δικαιοσύνη και την δημοκρατία εξελίσσεται ο Γενικός Εισαγγελέας της Κυπριακής Δημοκρατίας Πέτρος Κληρίδης. 
Αυτή την άποψη δεν την στηρίζω μόνο στα όσα κατά καιρούς γράφονται και ακούγονται για τα επιτεύγματα του ανδρός, αλλά στην προσωπική μου εμπειρία σαν πρώην Προέδρου του Συνδέσμου Επενδυτών Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου.
Η κατά πολλούς κύπριους πολίτες ανεκδιήγητη αυτή προσωπικότητα έχει κάνει τόση ζημιά στην κυπριακή δικαιοσύνη που θα μείνει στην ιστορία ως ο Εισαγγελέας της συγκάλυψης και μέγας προστάτης του διεφθαρμένου πολιτικοοικονομικού κατεστημένου.
Για όσους δεν έχουν διαβάσει τα όσα κατά καιρούς έχω γράψει για τον νυν Γενικό Εισαγγελέα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι διορίστηκε στην θέση αυτή από τον πρώην Πρόεδρο Τάσο Παπαδόπουλου μετά τον εξαναγκασμό σε παραίτηση του προκατόχου του Σόλωνα Νικήτα
Τον αείμνηστο Σόλωνα Νικήτα, τον ικανότερο και τιμιότερο δικαστικό της Κύπρου, τον επισκέφτηκα λίγες μέρες μετά την παραίτηση του στο σπίτι του στην Λευκωσία και θα μείνουν ανεξίτηλα στην μνήμη μου τα όσα μου εκμυστηρεύτηκε με μεγάλο πόνο ψυχής αυτός ο αγνός πατριώτης. Θα σας πω μόνο μια φράση του που αποτυπώνει με τον πιο αυθεντικό τρόπο την κατάντια της Κυπριακής Δικαιοσύνης. ‘’Η προσπάθεια μου να κρατήσω ανεξάρτητη και αμερόληπτη την κυπριακή δικαιοσύνη υποσκάπτετο συνεχώς εκ των έσω και εκ των έξω. Η βαθιά μου προσήλωση στην ανεξαρτησία της δικαιοσύνης δεν μου επέτρεπε να μείνω άλλο στο πόστο του Γενικού Εισαγγελέα. Η κυπριακή δικαιοσύνη από πεμπτουσία της δημοκρατίας έτεινε να καταντήσει ο ‘’Yes Man΄΄ της ...εκτελεστικής εξουσίας’’ 
Για όσους πιστεύουν ότι ο Πέτρος Κληρίδης βρέθηκε τυχαία στο πόστο του Γενικού Εισαγγελέα πλανώνται πλάνη οικτρά. 
Δεν ντρέπομαι να πω ότι τον άνθρωπο τον είχα κυριολεκτικά αποστραφεί με τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο συγκάλυψε το Χρηματιστηριακό έγκλημα του 1999. 
Το ίδιο αισθάνθηκα όταν τον είδα πώς μιλούσε στους συγγενείς των θυμάτων του αεροπορικού δυστυχήματος μετά από την προκλητική αθώωση των ενόχων λόγω σκόπιμα λανθασμένων χειρισμών του ιδίου......."
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")