ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Κ.Κ.Ε.: "ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;"

  • γράφει ο Σωτήρης Διολέτης.
    "Τις πταίει".... είχε αναρωτηθεί ο μεγάλος αστικός ηγέτης Χ. Τρικούπης!
    Το ίδιο κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχε κάνει και το ΚΚΕ, χρόνια τώρα, από την αρχή αυτής της "κρίσης".....! Και όχι φυσικά να αναρωτηθεί για το "ποιος φταίει" για τη σημερινή παγκόσμια κατάσταση, αλλά για το ποιος-τι πραγματικά φταίει για το ότι το ΚΚΕ δεν κατάφερε ΠΟΤΕ, ως ένα βαθιά λαϊκό κόμμα με μεγάλη ιστορία, να διαμορφώσει τις συνειδήσεις και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να μπορέσει να καρπωθεί όλο αυτό το κόσμο, που αγανακτισμένος συγκεντρώνεται στις πλατείες, καταλαμβάνει χώρους δουλειάς, δεν πληρώνει το χαράτσι στο ρεύμα, αγοράζει και πουλά "φθηνές πατάτες", ανταλλάσσει τρόφιμα με ρούχα, κτλ-κτλ!
    Φταίει....η προπαγάνδα των ΜΜΕ; φταίει ο οπορτουνισμός; Ίσως ο φραξιονισμός;...ή μήπως φταίει το "στραβό μας το κεφάλι".;
    Ακούγοντας τη Γ.Γ. χτες να κατηγορεί το twiiter, ασυναίσθητα δίνοντας το τίτλο: "Όταν η Αλέκα,ανακάλυψε το twitter", φαντάστηκα τον εαυτό μου να μιλάει για τη πυρηνική σύντηξη σε συνέδριο πυρηνικών φυσικών......μόνο που....στο μάθημα της φυσικής στο σχολείο, ήμουν πάντα κάτω από τη βάση!
    Κακά τα ψέματα, όλοι λίγο πολύ, γνωρίζουμε ότι το ΚΚΕ διακατεχόμενο πάντα από το "φόβο της προβοκάτσιας", έφτιαξε άθελά του το δικό του "μαγαζάκι"..."μαγαζάκι" που ενώ τα "προϊόντα που πουλά" είναι εξαιρετικής ποιότητας, ο μαγαζάτορας δυστυχώς, με το στραβό και γεμάτο υπεροψία τρόπο του δεν μπορεί να τα προωθήσει στο κόσμο....διώχνοντας άθελά του, και τους λιγοστούς εναπομείναντες πελάτες!
    Γιατί.... πως αλλιώς μπορεί να εξηγήσει κανείς πως όταν αναφέρεσαι στο ΚΚΕ, μιλάς για λαϊκή εξουσία και κοινωνικοποίηση των Βασικών Μέσων Παραγωγής, αλλά στη πραγματικότητα κανείς-ακόμα και πολλοί, σημερινοί ψηφοφόροι του- δεν γνωρίζει τι πραγματικά σημαίνει αυτό;
    Πως αλλιώς μπορείς να εξηγήσεις, πως ενώ κατηγορείς τα προβοκατόρικα ΜΜΕ, στέκεσαι στο τηλεοπτικό παράθυρο δίπλα από τον άρχοντα της προπαγάνδας Νίκο Στραβελάκη (αποκαλώντας τον Νίκο μου), για να κατηγορήσεις μαζί του μια, κατά τα άλλα, κατάπτυστη ναζιστική πράξη, ενώ ξέρεις και είσαι σίγουρος πως μετά από το ντελίριο ηθικής και δημοκρατίας, θα επακολουθήσει το ντελίριο φόβου και προπαγάνδας του λαού...δίνοντας τελικά στον "εχθρό" πάτημα για να σε διαβάλλει και να σε τοποθετήσει στο ίδιο κάντρο με τα υπόλοιπα αστικά κόμματα!
    Πως εξηγείς πως ενώ "ΟΛΟΙ"?? γνωρίζουν πως το ΚΚΕ δεν είναι ένα προσωποκεντρικό κόμμα, ότι επικαλείται ένα τελείως διαφορετικό σύστημα διακυβέρνησης και ότι η Αλέκα είναι απλά ένα όργανο του κόμματος που εκφράζει μια συγκεκριμένη πολιτική, ΟΛΟΙ τη θεωρούν ανάξια για τη πρωθυπουργική θέση!!!???
    Τι να πεις και ποιον να κατηγορήσεις, όταν εμφανίζεσαι ως άλλος "μάντης Κάλχας" και προβλέπεις τα μελλούμενα δεινά του λαού, αλλά κανείς δε σου δίνει σημασία, γιατί τόσα χρόνια απλά έμαθαν...να μη σε ακούν!
    Και τέλος πως να εξηγήσεις στο κόσμο, πως ενώ κρίνεις και κατακρίνεις τη προβατοποίηση του λαού, συμπεριφέρεσαι στους "ανεξάρτητους" διαδηλωτές που τυχόν να αποφασίσουν να συμμετάσχουν στις πορείες σου -και όχι στις πορείες του ευρύτερου κοινωνικού φάσματος- σαν κοπάδι μέσα σε κάποιο μαντρί;
    Δυστυχώς όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε πως το ΚΚΕ από ένα κόμμα πραγματικής ρήξης και ανατροπής, μεταλλάχτηκε στα μάτια του κόσμου, ως το κόμμα της βολεμένης αντιπολίτευσης που νοιάζεται μόνο για τη διατήρηση της αστικής κοινοβουλευτικής του θέσης!
    Τελικά...μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε ΟΛΟΙ, ότι ίσως να φταίει ο στραβός-δεξιός γιαλός και η αριστερή μας ρότα,....αλλά, μήπως φταίει και το στραβό κεφάλι του πληρώματος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")