ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΜΙΣΩ....

Σαν σχόλιο σε μια ανάρτησή μου με τίτλο "ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ" ο φίλος Σωτήρης Διολέτης ανέβασε ένα κείμενο, που θα μπορούσε να έχει τίτλο "ΜΙΣΩ". Μπορεί κανείς να το εκλάβει σαν απάντηση, ή σαν αντίρρηση, ή σαν συμπλήρωση του αρχικού άρθρου. Πάλι μπορεί να θεωρηθεί απλά σαν μια άλλη άποψη. Όπως, όμως και να το δει κανείς, πόσο μπορεί να διαφωνήσει; Μήπως δεν είναι αλήθειες όλα όσα αναφέρονται σ΄ αυτό; Έτσι δεν κύλησε χρόνια τώρα η ζωή μας;
Γιώργος Κόλλιας
 **************************

ΜΙΣΩ....
  • γράφει ο Σωτήρης Διολέτης
Ούτε εγώ τους λυπάμαι όλους αυτούς ...απεναντίας τους ΜΙΣΩ!
ΜΙΣΩ τη Πασοκόγρια που αισθάνεται υποχρεωμένη στο κάθε κερατά, που για να εξασφαλίσει ακόμα μια 4ετία με τη ψήφο της στο βουλευτιλίκι, τη συμβούλεψε να μη δηλώσει το γάμο της.
ΜΙΣΩ το ψευτοανάπηρο που ψήφησε για δήμαρχο το γιατρό που του έβγαλε την αναπηρική ...γιατί αισθανόταν υποχρέωση.
ΜΙΣΩ τη ψιλικατζού της γειτονιάς που τόσα χρόνια δεν έκοβε αποδείξεις, "κλέβοντας" το κράτος ...όχι για να βγάλει τα "κλεμμένα" στην Ελβετία, αλλά για να τα "ξαναρίξει στην αγορά" χτίζοντας το σπιτάκι του κανακάρη της. Τη ΜΙΣΩ που αισθάνεται το ίδιο υπεύθυνη για τη κατάντια της χώρας, με τα λαμόγια της "Λίστας Λαγκάρντ", τη SIEMENS που ποτέ δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ σε φόρους, το Μπόμπολα που για χάρη του το κράτος φεσώθηκε ένα σωρό δάνεια και πολλούς άλλους...
ΜΙΣΩ το κάθε κομματικό παρατρεχάμενο-Δημόσιο Υπάλληλο, που λαδωνόταν τόσα χρόνια και είχε τη ψευδαίσθηση ότι ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΓΑΝΕ ...μόνο που ...εν γνώση ΤΟΥΣ του σέρβιραν αποφάγια για να του κλείνουν το στόμα, ΑΥΤΟΙ που έτρωγαν από το κυρίως πιάτο!
ΜΙΣΩ τον αγρότη που έπινε νερό τόσα χρόνια στο όνομα της "Ενιαίας Αγροτική Πολιτικής" και έμαθε να ζει από τις επιδοτήσεις της Ε.Ε. ξεπατώνοντας τα αμπέλια του και κάνοντας αγρανάπαυση, ή ψηφίζοντας το κάθε μπουλούκο (Καραμανλή) που ανέβαινε στα τρακτέρ και φώναζε το ηρωικό "ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ". Μα πιο πολύ τον ΜΙΣΩ που με εκείνα τα λεφτά (των επιδοτήσεων) που πέρασαν από τα χέρια του, αγόραζε ο ΜΑΛΑΚΑΣ γερμανικά προϊόντα (SIEMENS ψυγεία, MERCEDES αυτοκίνητα, κτλ) και τώρα ανέχεται το κάθε Γερμαναρά παπάρα Τουρίστα να του λέει ότι τόσα χρόνια έτρωγε τα λεφτά τους.
ΜΙΣΩ το ταρίφα που έριξε όλα τα λεφτά του στο γαμωταξί και επειδή το είχε μισό-μισό με το συντοπίτη του βουλευτή (βέβαια ο βουλευτής είχε αυτό και άλλα 10),νόμιζε ότι είχε πιάσει το "παπά απ' τα αρχίδια".
ΜΙΣΩ το χωριάτη που επειδή ανέβηκε στην Αθήνα μεγαλοπιάστηκε, δε του έφτανε το σπίτι και έκανε το μπαλκόνι του φουαγιέ. Τον ΜΙΣΩ γιατί, τρομοκρατήθηκε από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και πήγε και το δήλωσε και "πλήρωσε τη παπάρα", ενώ την ίδια στιγμή ολόκληρα εμπορικά κέντρα (βλέπε Mall) επειδή ανήκουν στο Λάτση, έχουν το δικαίωμα να είναι αυθαίρετα.
ΤΕΛΟΣ ΜΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ από το καναπέ τους. Ελπίζουν, ψηφίζοντας και ψηφίζουν ελπίζοντας ...πως κάτι θα αλλάξει! ΟΛΟΙ οι παραπάνω για μένα είναι ΑΞΙΟΙ της μοίρας τους.
Τους μόνους που ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικά είναι αυτούς τους ελάχιστους που ΞΕΡΟΥΝ....
ΞΈΡΟΥΝ πως φταίει το σύστημα και ΟΧΙ οι διαχειριστές του!
ΞΕΡΟΥΝ πως για να αλλάξει ΚΑΤΙ πραγματικά πρέπει να αλλάξει όλο το σύστημα εκ βάθρων και όχι ο τρόπος που το διαχειρίζεσαι ...γιατί το "υπάρχον σύστημα" έχει στη φύση του τη διαπλοκή ...η διαφθορά είναι απλά το αποτέλεσμά της.

1 σχόλιο:

akrat είπε...

πω πω

θα συστήσω μια καλμα

μια ηρεμία....

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")