ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΟΙ ΚΑΟΥΜΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  • γράφει ο Γιώργος Κόλλιας
Εικόνες της «Άγριας Δύσης». Οι επιστάτες, πιστά σκυλιά των «αφεντάδων»,  πυροβολούν λαθρομετανάστες που τόλμησαν να απαιτήσουν  τα μεροκάματα 6 μηνών!
     Και ξαφνικά…
    Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Αποβλάκωσης ανακάλυψαν την αγριότητα!      Και δώστου ρεπορτάζ και δώστου αποκαλύψεις και ματά ξανά ρεπορτάζ (πουλάει το θεματάκι και δεν είχαμε τίποτα τούτες τις μέρες).
    Οι κυβερνώντες έκπληκτοι (μα γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα) «καταδίκασαν» αυτές τις απαράδεκτες πράξεις! Και (πάλι) υποσχέθηκαν ότι θα πάρουν αυστηρά μέτρα (σιγά μην σκίσετε τα καλσόν).
    Τα κόμματα με σκληρές ανακοινώσεις (μόνο) αγρίεψαν! Ακόμη και το ναζιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής» καταδίκασε τα γεγονότα (όχι έτσι εν ψυχρώ  ρε ηλίθιοι).
    Η Αστυνομία κάτι είχε ακούσει, κάτι είχε καταλάβει, αλλά οι άτιμοι είναι παράνομοι και κρύβονται! Τώρα το ότι δουλεύουν μέρα μεσημέρι που να το φανταστούν οι άνθρωποι!
    Τα συνδικάτα καταδίκασαν την άγρια εκμετάλλευση των λαθρομεταναστών, αλλά δεν μπορούσαν να το διανοηθούν ότι συνέβαινε τέτοιο πράγμα! Άλλωστε είχαν με άλλα να ασχοληθούν, ας πούμε με τρίωρες στάσεις εργασίας για την τιμή των όπλων.
    Και τέλος ο κακομοίρης μέσος ανθρωπάκος που δεν πέρναγε από το μυαλό του ότι συνάνθρωποί του και μάλιστα Ελληναράδες θα έκαναν κάτι τόσο αποκρουστικό.
     Μέχρι κι ο Μπάμπης που εκμεταλλεύεται άγρια δύο Ινδούς, αγρίεψε! (Οι αγριάνθρωποι… είπαμε… εντάξει…., αλλά όχι και να τους σκοτώσουν!).
    Και δώστου ανακοινώσεις και καταγγελίες και… μποϋκοτάζ στις φράουλες Μανωλάδας και … χωρίς ντροπή!
     Λες και η Μανωλάδα είναι μοναδικό φαινόμενο. Λες και δεν βλέπει ο καθένας από εμάς δίπλα μας την άγρια εκμετάλλευση, την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία, τα μεροκάματα της πείνας.
     Μανωλάδα φίλοι μου είναι όλη η Ελλάδα. Και το χειρότερο; Το ξέρουμε όλοι. Γι΄ αυτό ας μην «πέφτουμε από τα σύννεφα» κάθε φορά που σκάει και μια περίπτωση.
     Μου προκαλεί αηδία όλη αυτή η δημοσιότητα και η δήθεν έκπληξη. Σιχαίνομαι τον καθένα που αλλοτριωμένος, υποδουλωμένος και συνένοχος, ξαφνικά λες και του ήρθε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, βλέπει «το φως το αληθινό».
     Γιατί ξέρω ότι είναι υποκριτικό και διαρκεί λίγο.
    Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι σε 10, βία 15 μέρες θα θυμάται κανείς την Μανωλάδα και τα γεγονότα;
     Όλοι θα γυρίσουν πάλι στις δουλειές του.
    Οι κυβερνώντες στα μέτρα τους, τα κόμματα στα εσωτερικά τους, η Αστυνομία στην απραξία, τα συνδικάτα στις τρίωρες στάσεις και ο μέσος ανθρωπάκος στην μίζερη καθημερινότητά του, που του υπαγορεύει το «άκου, βλέπε και μη μιλάς».  
    Ο μέσος ανθρωπάκος που «..επαναστάσεις στα όνειρά του αναζητεί». 

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")