ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Η ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΑΡΝΑΒΑ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΟ «ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ»

   
Το «Σπίτι του Στόχου» επισκέφθηκε για δεύτερη φορά η Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα και με την συνεργασία του Δήμου Μαραθώνος μετέφερε είκοσι γυναίκες για δωρεάν εξέταση μαστογραφίας.
Το Πρότυπο Κέντρο Πρόληψης ή αλλιώς «Σπίτι του Στόχου» είναι ένα κέντρο υπερσύγχρονο και πλήρες εξοπλισμένο, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο και ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον, όπου γυναίκες ηλικίας 40-69 ετών έχουν τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν μαστογραφία και προληπτικές ιατρικές εξετάσεις. 
Όλες οι γυναίκες που λαμβάνουν μέρος στο πρόγραμμα ξανακαλούνται για εξέταση μετά από ένα ή δύο χρόνια, έτσι, αφενός η πρόληψη γίνεται μέρος της ζωής τους και αφετέρου συγκεντρώνονται σημαντικά στατιστικά στοιχεία. Η διενέργεια και γνωμάτευση των μαστογραφιών γίνεται από έμπειρους εξειδικευμένους ακτινολόγους, που εργάζονται στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι», το οποίο έχει την επιστημονική ευθύνη του Προγράμματος, ενώ τον συντονισμό έχει αναλάβει ο Σύλλογος Φίλων του Γ.Ο.Ν.Κ. «Οι Άγιοι Ανάργυροι».
Το Πρόγραμμα υποστηρίζεται από τον Δήμο Αθηναίων. Η διενέργεια του προληπτικού ελέγχου και των δωρεάν μαστογραφιών, στο πλαίσιο του Προγράμματος, πραγματοποιείται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 09:00 έως 17:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102521418, ιστοσελίδα: http://www.ftbc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")