ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Εμπόδιο  στην ανάπτυξη και διάδοση του πολιτισμού στη Βόρεια Αττική δημιουργεί η πρόσφατη απόφαση για αύξηση της τιμής των διοδίων.
Τα στατιστικά στοιχεία των χώρων πολιτισμού της Βόρειας Αττικής εμφάνιζαν τα τελευταία χρόνια μια ανοδική πορεία σε σχέση με την δεκαετία του ΄90 όπου η ανάδειξη τους βρισκόταν σε νηπιακή ηλικία. Αυτό δεν έγινε τυχαία αλλά με μεγάλο κόπο και αγώνα των στελεχών των φορέων πολιτισμού που πολλές φορές βρέθηκαν αντιμέτωποι με την τοπική, δημοτική και περιφερειακή διοίκηση για τα οράματα τους στον τομέα του πολιτισμού.

Η αύξηση της τιμής των διοδίων στις Αφίδνες πλήττει επιπλέον τους κατοίκους της Λεκανοπεδίου που επισκέπτονται κυρίως τα μουσεία της Βόρειας Αττικής τα Σαββατοκύριακα καθώς και τις σχολικές μονάδες που τα επισκέπτονται τις καθημερινές με τις εκπαιδευτικές τους εκδρομές. Στους παράδρομους δε για την αποφυγή των διοδίων  ήδη δημιουργείται μποτιλιάρισμα και κυκλοφοριακό κομφούζιο με αποτέλεσμα η ψυχαγωγία και η επιμόρφωση των κατοίκων προς την Βόρεια Αττική να καταντά ένα μαρτύριο.   
ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΑΡΝΑΒΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")