ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ο ....ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ "ΠΟΛΙΤΩΝ" ΚΑΙ Ο ΧΥΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

  • σχολιάζει ο Γιώργος Π. Κόλλιας, ενεργός πολίτης Βαρνάβα Αττικής
Επειδή δεν έχω άλλη αξιόπιστη πηγή για όσα συζητήθηκαν στον κινηματογράφο «Αλίκη», στην συγκέντρωση των «παλαιών συμπολεμιστών» της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ», χρησιμοποιώ για τον σχολιασμό μου το δημοσίευμα του «ΔΗΜΟΤΗ» που – έτσι κι αλλιώς -  εκφράζει αυθεντικά την πλευρά Ψηνάκη.
Θεωρώ, λοιπόν, πολύ θετική την κίνηση της ομάδας Ψηνάκη, για αξιοποίηση των υποψηφίων. Μπορεί, βέβαια, κάποιος, όπως εγώ, να αμφισβητήσει το κατά πόσο είναι αποτελεσματική η δημιουργία «συλλόγου», αλλά αυτό είναι «άλλου παπά ευαγγέλιο» κι όχι δικό μου.
Πάντα πίστευα ότι οι υποψήφιοι δεν πρέπει είναι μόνο προεκλογικά χρήσιμοι και κατ΄ επέκταση αναλώσιμοι, αλλά θα πρέπει να συμμετέχουν ενεργά στην «διαχείριση» των Δημοτικών πραγμάτων. Από αυτήν την άποψη συνεπώς είναι θετικότατη ενέργεια.
Όμως… μέτρησα στο κείμενο 422 λέξεις και δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ από τις παρακάτω:
ΧΥΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ
ΚΑΛΩΔΙΟ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ Ν. ΜΑΚΡΗ
Τώρα, ή κατά τον κ. Ψηνάκη το να έρθει η Πολεοδομία στο Δήμο Μαραθώνα ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ από το ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΥΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ή έχει αποδεχθεί ότι ο ΧΥΤΑ θα κατασκευαστεί κι – όπως είχε πει και προεκλογικά- δεν δίνει μια μάχη αν δεν έχει βεβαιωθεί ότι θα την κερδίσει. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για το καλώδιο της ΔΕΗ.
Ότι από τα δύο και να συμβαίνει, είναι υπόλογος απέναντι σε μια κοινωνία που αγωνίζεται σχεδόν 30 χρόνια, για την αποτροπή της καταστροφής και που ένα μέρος της «επένδυσε» στην αναγνωρισιμότητα και τον «τσαμπουκά» του κ. Ψηνάκη, όπως του παρουσιάστηκε προεκλογικά.
Και για να προλάβω τους υποστηρικτές του, που πάλι θα μου πουν για τους προηγούμενους, εξακολουθώ να επιμένω ότι αδικούν τον εκλεκτό τους συγκρίνοντάς τον με τους προηγούμενους, που γι΄ αυτούς – και πάρα πολλούς άλλους λόγους- οι πολίτες τους απομάκρυναν από την εξουσία και έδωσαν στον κ. Ψηνάκη παντοδυναμία.
Κι ακόμη –επειδή θα  μιλήσουν για την απαιτούμενη «πίστωση χρόνου»- θα πω ότι δίνω απεριόριστη «πίστωση χρόνου», αλλά αυτά τα δύο θέματα, που ούτε καν τα αγγίζει η νέα αρχή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΩΡΑ. Καλώς ή κακώς αυτήν την στιγμή βρίσκονται στα χέρια του, ως βραδυφλεγείς βόμβες. ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ, άρα ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ.

Τόσο απλά……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")