ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΩΝ. ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΕ ΨΗΝΑΚΗ, ΔΟΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

  • του Κωνσταντίνου Κουλούρη

κε Ψηνάκη, κα Δούρου,
Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΧΥΤΑ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΟΧΗΣ ούτε μια μέρα …ήδη αργήσατε επικίνδυνα!!!
Κάθε νέα αρχή που εκλέγεται, δικαιούται μια περίοδο ανοχής και ενημέρωσης! Εν τούτοις ΠΑΝΤΑ υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει ΑΜΕΣΑ να αντιμετωπιστούν ή τουλάχιστον να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ αμέσως οι εξελίξεις και να ανασταλούν τα αποτελέσματα που ΔΕΝ θα ανατρέπονται!
Επειδή το «ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ», ο ΧΥΤΑ Γραμματικού ΜΑΡΑΘΩΝΑ, για όλο το δήμο και την ευρύτερη περιοχή, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ-ΕΚΔΟΤΟ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ και η κατάσταση που δημιουργήθηκε με την δράση της προηγούμενης Περιφερειακής αρχής (Σγουρός) και την ανοχή της προηγούμενης Δημοτικής αρχής (Λουίζος), σταθεροποιείται ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ , όχι μόνο στα μικρά, οι νεοεκλεγέντες ΠΡΕΠΕΙ κάτι σημαντικό να κάνουν ΑΜΕΣΩΣ!!!
Και ΔΕΝ υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση!!!
ΟΧΙ να «λυθεί» το πρόβλημα αλλά να ληφθούν ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ, όταν μάλιστα ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ!!!
Άρα ο Δήμος, με απόφασή του, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ της, την κα Δούρου και το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, και σε κάθε περίπτωση να μην σιωπά αναμένοντας!!!!
Να πάρει αμέσως θέση αρχής το Δημοτικό Συμβούλιο!!! ΑΜΕΣΩΣ!!! ΚΑΘΕ ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΘΑΝΑΤΟ!!! Και ΔΕΝ διορθώνεται εκ των υστέρων!!!
Και γι αυτό η ευθύνη της νέας Δημοτικής Αρχής είναι επείγουσα και ΔΕΝ έχει πίστωση χρόνου!!! Ας σταματήσουν ή ας ξεπεράσουν ΟΛΟΙ τις επικοινωνιακές ατάκες και πείσματα και ας καλέσει ο Δήμαρχος ή η Περιφερειάρχης μια ευρεία σύσκεψη και μαζί με τον λαό να σταθούν ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ στην ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΙΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΘΈΜΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΊ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΉ ΤΟΥ ΒΆΣΗ!!!
Όλα τα άλλα (ενημέρωση, προετοιμασία, προτεραιότητες κ.λ.π.) είναι προσχήματα και δικαιολογίες εκ του πονηρού, άκρως επικίνδυνα και υποκριτικά…
Για να μην κοροϊδευόμαστε: Αν γίνεται πόλεμος ή γίνει ένας σεισμός… ΔΕΝ υπάρχει παλιά και νέα αρχή …περιμένετε να ενημερωθούμε…!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ!!! Για να κερδίσουμε …αλλιώς!!!

Η ευθύνη επιμερίζεται σε όλους …αλλά κυρίως τους πολιτικά υπεύθυνους του Δήμου!!! και αυτό ΔΕΝ θα σας το συγχωρήσει ΚΑΝΕΙΣ…ΠΟΤΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")