ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

ΕΝΑΣ "ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ"

Στο blog http://exotaxyta.blogspot.com/ και στο post

To Ποίημα της Δέσπως Κόνιζου - Λοιζιά . Συγγενή Θυμάτων – Κύπρου.

εκανε παρέμβαση ο ΙωάννηςΚ, "οικολόγος" κατά δήλωσή του και μέλος του Κόμματος "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ"

Διαγραφή
Ανώνυμος Ο/Η Ο/Η ΙωάννηςΚ (πρώην ioannisk) είπε...

Θα κάνω μία ερώτηση που μπορεί να ακουστεί προβοκατόρικη: Το αεροπορικό δυστύχημα είναι πράγματι τραγικό ειδικά για τους συγγενείς των θυμάτων αλλά η ζωή συνεχίζεται. Είναι αδύνατον να απαγορέψουμε τη χρήση γης επειδή κάποτε πέθανε κάποιος πόσο μάλλον που η συγκεκριμένη χρήση θα είναι θετικότατη για όλη την Αττική.

19 Αύγουστος 2009 3:52 μμ

Blogger Ο/Η Μιχάλης Αποστολόπουλος είπε...

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ – ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΑΣ - ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ.

Στην διάθεσή σας.

19 Αύγουστος 2009 3:55 μμ

Ανώνυμος Ο/Η Πόπη Σουφλή - ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ είπε...

Δεν γνωρίζω αν ο Ιώάννης Κ (πρώην ioannisk) εκφράζει τον εαυτό του, και ελπίζω αυτό να κάνει, γιατί αν εκφράζει τους Οικολόγους Πράσινους, τότε λυπάμαι γιατι ένα κόμμα που θα μπορούσε να αποτελέσει σοβαρή εναλλακτική λύση στα πλασματικά οικολογικά πιστεύω των δύο μεγάλων κομμάτων. Επιπλέον ο τρόπος αντίδρασης του Ιωάννη Κ., όχι απέναντι στον θάνατο 121 ανθρώπων που συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά κυρίως απέναντι στην ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ που σηματοδοτεί η κατασκευή του ΧΥΤΑ στον συγκεκριμένο χώρο που αποτελεί τον πραγματικό τάφο αυτών των θυμάτων, δίνει την αίσθηση, ότι δεν σέβονται ούτε καν τους τάφους των νεκρών. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Ιωάννης Κ. δεν αντιπροσωπεύει τους Οικολόγους Πράσινους, γιατί σε αντίθετη περίπτωση, μάλλον δεν θα δουν τα σκαλοπάτια της Βουλής οι Οικολόγοι αν σκέπτονται έτσι.
Άνθρωπος που δεν σέβεται τους νεκρούς και μιλά τόσο απαξιωτικά για τους τάφους τους, λυπάμαι, αλλά ΔΕΝ είναι άνθρωπος. Αναρωτιέμαι μόνο, αν σ' αυτό το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα ανάμεσα στους νεκρούς ήταν και οι γονείς, τα αδέλφια, η σύζυγος ή τα παιδιά του κ. Ιωάννη Κ., κι αν απ' αυτή την τραγωδία, δεν εύρισκε κανένα ίχνος τους, είτε γιατί είχαν καεί, είτε για τί τα μέλη τους είχαν διασκορπιστεί στη γύρω περιοχή. Άρα αυτός ο χώρος, θα ήταν και ο πραγματικός τάφος τους.
Αν λοιπόν τα σκουπίδια, έπεφταν πάνω στον τάφο των δικών του ανθρώπων, τα ίδια θα έλεγε ο κ. Ιωάννης. Σ' αυτό το δίλημμα που του θέτω, θάθελα μια απάντηση.

19 Αύγουστος 2009 7:41 μμ


ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ "ΟΙΚΟΛΟΓΟ" ΩΣ ΕΞΗΣ (δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη στο blog η απάντησή μου):
Να χαρώ εγώ "οικολόγο".
"Κάποτε πέθανε κάποιος" λοιπόν οι 121 ψυχές που χάθηκαν έτσι;
"Οι συγκεκριμένη χρήση θετικότατη για την Αττική" έτσι;
Τό ότι δεν έχεις καμία ευαισθησία το καταλάβαμε. Αν ήταν βέβαια καμία αρκούδα, ή κάποιο πτηνό κι όχι 121 άνθρωποι θα ξεσηκώνατε τον κόσμο με τις διαμαρτυρίες σας. Είναι θέμα "προτεραιοτήτων".
Αλλά εσύ που έγραφες "Αντίθετα, όλοι οι θεσμικοί φορείς (κυβέρνηση, ΕΣΔΚΝΑ, περιφέρεια, νομαρχίες, ΟΤΑ) μένουν ακόμα προσκολλημένοι σε ξεπερασμένες λύσεις που οδηγούν είτε στην ταφή τεράστιων ποσοτήτων απορριμμάτων είτε/και στη καύση τους. Οι Οικολόγοι Πράσινοι δεν θεωρούν λύση τη δημιουργία νέων χώρων ταφής ανεπεξέργαστων απορριμμάτων ούτε και την προωθούμενη κατασκευή βιομηχανικής εγκατάστασης καύσης αποβλήτων στη Θήβα από έναν από τους ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες της χώρας με αμφίβολες από άποψη διαφάνειας διαδικασίες (ΣΔΙΤ με τον ΕΣΔΚΝΑ χωρίς κάποιο διαγωνισμό) που θα καίει 800.000 περίπου τόνους αποβλήτων το χρόνο";
Τώρα "είναι θετικότατη" λύση;
Να χαίρεσαι την συνέπειά σου.
Καλά κάνεις και γράφεις, όμως, για να αποκαλύπτεστε ποιοί είστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")