ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ "ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ" ΣΤΟ ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΒΑΡΝΑΒΑ


Η κατάσταση του Κοιν. Συμβουλίου Βαρνάβα είναι γνωστή σε όλους.
Απέστειλα το παρακάτω έγγραφο στον κ. Πρόεδρο, με κοινοποίηση στον κ. Γενικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.

Κύριε Πρόεδρε

Προφανώς κι εσείς έχετε διαπιστώσει ότι η λειτουργία του Κοινοτικού Συμβουλίου, έτσι όπως αυτή έχει εξελιχθεί, δεν τιμά κανέναν. Οι πολίτες έχουν πλέον αγανακτήσει και έχουν απαξιώσει στην συνείδησή τους τον θεσμό.

Έχουν βέβαια κατά καιρούς αναλυθεί τα αίτια αυτής της απαράδεκτης κατάστασης. Είναι προφανές ότι έχετε το κύριο μερίδιο της ευθύνης και εκ του ρόλου σας, αλλά και δια της τακτικής σας.

Η προσπάθειά σας να «αποδείξετε» ότι κάποιοι «δεν σας αφήνουν να παράγετε έργο» έχει πλέον πέσει στο κενό. Η πρόκληση τεχνικών εντάσεων, εκ μέρους σας, πλέον δεν σας «δικαιώνει», απλά επιτείνει την απογοήτευση των πολιτών και συμβάλει στην γελιοποίηση τόσο του Οργάνου, όσο και των διαδικασιών.

Αναλαμβάνοντας το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί, παρά την προσπάθειά μου να υπάρξει παραγωγική διαδικασία, με την υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων και την αποφυγή, κατά το δυνατόν, των συγκρούσεων, επανέρχομαι σε παλιότερη πρότασή μου, η οποία, σημειωτέον, ψηφίσθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ, όσον αφορά την θέσπιση κανόνων λειτουργίας, οι οποίοι θα πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα κι απ΄ όλους.

Αν οι κανόνες αυτοί δεν τηρούνται, τότε, για λόγους προστασίας της αξιοπρέπειάς μου και της σοβαρότητας του θεσμού, δηλώνω ότι θα αποχωρώ από την συνεδρίαση.

Δεν δέχομαι πλέον να συμμετέχω σε ένα «θέατρο του παραλόγου», από το οποίο τίποτα δημιουργικό δεν προκύπτει για τον τόπο μου. Αν εσείς νομίζετε ότι με αυτές τις διαδικασίες προσφέρετε υπηρεσίες στον τόπο συνεχίστε αυτήν την τακτική. Χωρίς εμένα, όμως.

Ελπίζω να επικρατήσουν από την πλευρά σας ψυχραιμότερες σκέψεις και να αρθείτε στο ύψος των περιστάσεων, όπως επιβάλλει ο ρόλος σας ως Προέδρου αυτής της Κοινότητας και για όσο ακόμη θα κατέχετε αυτήν την θέση.

Αν αδυνατείτε να προσφέρετε καμία άλλη υπηρεσία στον τόπο, τουλάχιστον προσφέρετε αυτήν.

Με σεβασμό προς τον θεσμό του Προέδρου της Κοινότητας

Γιώργος Π. Κόλλιας


Επιτέλους φτάνει πια η απαξίωση όλων μας.
Εγώ τουλάχιστον δεν προτίθεμαι να την υφίσταμαι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")