ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΚΥΡΗΞΗ ΑΝΑΔΑΣΩΤΕΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ (2). ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ

Όπως είχε αναφερθεί και στην προηγούμενη ανάρτηση, ο Γ. Κόλλιας παραβρέθηκε στην ενημέρωση που έγινε στο Γραμματικό από τον Νομικό κ. Παπακωνσταντίνου, για την κήρυξη της περιοχής μας ως αναδασωτέας..
Ο σκοπός της παρουσίας του σ΄ αυτήν την διαδικασία, παρ΄ ότι την ίδια ώρα συνεδρίαζε το Κοινοτικό Συμβούλιο του Βαρνάβα, ήταν η ενημέρωσή του και στην συνέχεια η ενημέρωση των πολιτών του Βαρνάβα, για αυτήν την κρίσιμη για τον τόπο μας απόφαση του Γεν. Γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής.
Παρ΄ ότι ο κ. Πρόεδρος της Κοινότητας Βαρνάβα δεν έδειξε το ενδιαφέρον που όφειλε, εκ της θέσεώς του, οι πολίτες του Βαρνάβα δεν μπορούσαν να μείνουν ανενημέρωτοι, με αποτέλεσμα να χάσουν τα δικαιώματά τους.
Γι΄ αυτόν τον λόγο ο Γ. Κόλλιας συμφώνησε με τον κ. Παπακωνσταντίνου να γίνει και στον Βαρνάβα η ανάλογη ενημέρωση. Ήρθε σε επαφή με τον κ. Πρόεδρο της Κοινότητας, ζήτησε την συμμετοχή της Κοινότητας, ο Πρόεδρος συμφώνησε και ορίστηκε η Κυριακή 28 Μάρτη και ώρα 7.30΄ μ.μ., ως ημέρα πραγματοποίησης της ενημερωτικής συγκέντρωσης. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίασης του Κοινοτικού Συμβουλίου.
Οι πολίτες του Βαρνάβα πρέπει να προσέλθουν στην  ενημερωτική συγκέντρωση και να κινηθούν γρήγορα προκειμένου να υπερασπισθούν τις περιουσίες τους, από την ισοπεδωτική λογική "όλα δάσος". Ναι το δάσος να ξαναγίνει δάσος και να προστατευθεί η διαδικασία με αυστηρά μέτρα, αλλά τα κτήματα πρέπει να παραμείνουν κτήματα.
Το έχουμε ξαναπεί. Η προστασία του δάσους περνά μέσα από την ευαισθητοποίηση των κατοίκων και οι κάτοικοι του Βαρνάβα, από την στάση τους στην πυρκαγιά του Αυγούστου 2009 έδειξαν ότι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι. Δεν θα ανεχθούν, όμως, καμία αδικία σε βάρος τους.
Δεν αποδέχονται τον χαρακτηρισμό του "οικοπεδοφάγου" που με περισσή ευκολία μοιράζουν οι από καθέδρας οικολογούντες, αλλά θα ασκήσουν όλα τα δικαιώματά τους για να προστατεύουν την περιουσία τους, όπως θα έκανε (και κάνει) κάθε πολίτης που θίγεται από άδικες διατάξεις νόμων, ή διοικητικές αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
http://gekollias.blogspot.com/2010/03/3.html
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
http://gekollias.blogspot.com/2010/03/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")