ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΩΡΩΠΟ (2)

Όπως είχαμε γράψει "Οι πληροφορίες που θα δημοσιεύουμε ενδέχεται να μην είναι όλες αξιόπιστες, γι΄ αυτό δεχόμαστε ...διαψεύσεις, διαμαρτυρίες και σχόλια (μέχρι και αρνητικά)!" 
Δημοσιεύουμε λοιπόν, με χαρά, την παρέμβαση του κ. Δεληβοριά, με την οποία ξεκαθαρίζει την θέση της παράταξης "Δύναμη Πολιτών" και την δική του:


Είναι λάθος η πληροφορία σου ότι κινούμαι σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.(ΣΥΡΙΖΑ) Η "Δύναμη Πολιτών" είναι ανεξάρτητο πολυσυλλεκτικό σχήμα. Περιλαμβάνει πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα και τους ενώνει η αγάπη για την περιοχή και η πίστη στο τρίπτυχο "ενημέρωση -διαφάνεια- συμμετοχή"

Αντιπαλεύουμε το παλιό και ό,τι αυτό συνεπάγεται (διαφθορά, διαπλοκή, τσιμέντωμα παντού,εξαφάνιση ελεύθερων χώρων με σκοπό το κέρδος, διαχείριση του Δήμου από τους γνωστούς διαπλεκόμενους με τον πολίτη στο περιθώριο). Προσωπικά είμαι μέλος του Πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου των Ανεξάρτητων Αυτοδιοικητικών Κινήσεων και είμαι αντίθετος με τα κομματικά¨χρίσματα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")