ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ!

Διαβάζω στην "Ελευθεροτυπία" της 18/6/2010, με τίτλο "ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΕΝΤΡΟ" ότι θα οργανωθούν ομάδες της Αστυνομίας αποτελούμενες από άνδρες των ομάδων "Ζ", "ΔΙΑΣ", ΜΑΤ, Δίωξης Ναρκωτικών και Τμήματος Ηθών, προκειμένου να περιπολούν στις περιοχές του κέντρου με αυξημένη εγκληματικότητα (ληστείες, κλοπές, εμπόριο ναρκωτικών, πορνεία κ.λ.π.).
Πρόκειται για μια σωστή απόφαση.
Αυτό που με προβληματίζει είναι γιατί δεν αρχίζουν αμέσως την δράση, αλλά θα προηγηθεί χαρτογράφηση, θα γίνουν μελέτες και άλλα τέτοια.
Αφού ήδη ο αρμόδιος Υπουργός, με την ευγενική στήριξη του ιδιωτικού τομέα (Μπόμπολας) εφαρμόζει ήδη σχετική  "πιλοτική δράση" στο Μαύρο Βουνό Γραμματικού!
Επειδή, ως γνωστόν, εκτός από την περιοχή του Κέντρου της Αθήνας, η εγκληματικότητα είναι σημαντικά αυξημένη και στο Μαύρο Βουνό, ήδη βρίσκονται εκεί 6 διμοιρίες των ΜΑΤ, δεκάδες Ασφαλίτες, δεκάδες Αστυνομικοί, δεκάδες περιπολικά.
Μάλιστα το πρόγραμμα πάει πολύ καλά, δεδομένου ότι οι έμποροι ναρκωτικών, οι πόρνες και λοιποί εγκληματίες, νοιώθοντας την έντονη πίεση από την παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, μετακόμισαν στο κέντρο της Αθήνας.
Κι έτσι η τάξη και η ασφάλεια αποκαταστάθηκε στο Γραμματικό! 
Παρ΄ όλα αυτά και για κάθε ενδεχόμενο παραμένουν στην περιοχή οι ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις.
Γιατί ξέρετε, αυτοί οι εγκληματίες της περιοχής είναι αμετανόητοι και πολύ επικίνδυνοι. Μόλις ατονήσουν τα μέτρα, θα αρχίσουν και πάλι την εγκληματική δράση τους.
Στοιχίζει βέβαια στον Έλληνα πολίτη κάτι παραπάνω, αλλά τι να κάνουμε, προέχει η προστασία των απλών ανυπεράσπιστων εργολάβων που κινδυνεύουν, από την επιθετική μανία των ντόπιων εγκληματικών στοιχείων .
Υ.Γ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")