ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΚΟΙΝ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΡΝΑΒΑ

Ήταν μια συνεδρίαση "χαμηλής έντασης". Κι αυτό μας εκνευρίζει πολύ. Όχι γιατί επιθυμούμε συγκρούσεις, αλλά επειδή το σκεπτικό του κ. Προέδρου είναι "τελειώνει η Κοινότητα".
Και βέβαια έχει καταφέρει, με την πολιτική του, σχεδόν να "τελειώσει" την Κοινότητα, αλλά σίγουρα ο "Καλλικράτης" δεν θα γράψει "τίτλους τέλους" για την Κοινότητα Βαρνάβα , ή - εν πάσει περιπτώσει- κάποιοι δεν θα δεχθούμε να πάψει να υπάρχει.
Στην τελευταία συνεδρίαση τα θέματα ήσαν περισσότερο τακτοποιητικά εκκρεμοτήτων, έτσι θα σταθούμε περισσότερο στα "εκτός ημερήσιας διάταξης" ζητήματα που τέθηκαν από τους Συμβούλους.
Ο Γιώργος Κόλλιας έθεσε το ζήτημα της πυρασφάλειας, για πολλοστή φορά.
Έκανε αναφορά στα λάθη και τις παραλείψεις του παρελθόντος, αναφέρθηκε στην επίσκεψη κλιμακίου από βουλευτές με επικεφαλής κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος, την οποία χαρακτήρισε απαράδεκτη, αφού δεν ήταν επικεφαλής κυβερνητικός παράγοντας, όπως όφειλε και κατά συνέπεια οι όποιες δεσμεύσεις δόθηκαν δεν έχουν καμία ουσιαστική αξία. Μάλιστα τόνισε ότι αν ήταν στην θέση του Προέδρου θα αρνιόταν να δεχθεί το κλιμάκιο αυτό.
Θύμισε την δέσμευση του Προέδρου μετά τις περσινές πυρκαγιές για προμήθεια πυροσβεστικού οχήματος και και πρότεινε να γίνει, έστω και τώρα, η προσπάθεια για την απόκτησή του.
Πρότεινε επίσης να μειωθεί κατά 50% ο λογαριασμός ύδρευσης των δημοτών που κατοικούν σε περιοχές από τις οποίες πέρασε η φωτιά.
Οι προτάσεις ψηφίσθηκαν ομόφωνα.
Άσκησε κριτική για τους χειρισμούς του Προέδρου σε σχέση με την οικονομική ενίσχυση της Μητρόπολης Αττικής στους πληγέντες από τις πυρκαγιές, η οποία δόθηκε με αδιαφανή κριτήρια και προσωπικές επιλογές του Προέδρου. Τόνισε ότι τα χρήματα αυτά δεν δόθηκαν από "την τσέπη" του Μητροπολίτη, αλλά από το ταμείο της Μητρόπολης, δηλαδή από χρήματα των πιστών και θα έπρεπε το Συμβούλιο να κάνει την κατανομή κι όχι μόνος του ο Πρόεδρος, ή σε διαφορετική περίπτωση ο Ιερέας του χωριού.
Τέλος ζήτησε να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος του γηπέδου, ο οποίος, παρ΄ ότι στρώθηκαν αρκετοί δρόμοι που οδηγούν σε ένα ή δύο σπίτια, παραμένει χωματόδρομος. Ο πρόεδρος δεσμεύθηκε ότι θα τον ασφαλτοστρώσει (Ίδωμεν).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")