ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο, 21 Αυγούστου 2010

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΙΩΤΕΣ

Αδέρφια μου Γραμματικιώτες.
Δεν θα σας συστηθώ σήμερα, με ξέρετε χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια που δίναμε ΜΑΖΙ τον αγώνα ενάντια στο οικολογικό έγκλημα του ΧΥΤΑ.
Δεν απευθύνομαι σ΄ εσάς σήμερα για να σας "ζητήσω ψήφο".
Απευθύνομαι σ΄ εσάς για να σας εξηγήσω τον λόγο για τον οποίο την περίοδο αυτή δεν συμμετέχω στην Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα.
Κατ΄ αρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση. Ζύγισα πολύ τα πράγματα. Από την μια θα έπρεπε να "απέχω" από έναν αγώνα ζωής κι απ΄ την άλλη αν συνέχιζα να συμμετέχω θα  υπήρχε ο κίνδυνος να εμπλακεί η Επιτροπή σε παραταξιακές αντιπαραθέσεις κι αυτό θα ήταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ για την πορεία του αγώνα.
 Ξέρω ότι  κάποιους από εσάς η μη συμμετοχή μου σας στεναχώρησε και σας προβλημάτισε. Μαθαίνω ότι κάποιοι από εσάς λέτε "μας εγκατέλειψε ο Κόλλιας για να κατέβει υποψήφιος" , κάποιοι άλλοι λέτε "τα παράτησε ο Κόλλιας" και κάποιοι χρησιμοποιούν την απουσία μου στις εσωτερικές αντιπαραθέσεις που υπάρχουν τελευταία, λέγοντας ότι "τον απογοήτευσε ο τάδε, ή η τάδε".
Τίποτα από αυτά δεν ισχύει αδέρφια.
Να ξέρετε ότι αυτόν τον αγώνα θα τον δώσω μέχρι το τέλος, από όποια θέση και να βρίσκομαι. Αυτός ο αγώνας είναι πλέον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ και κανένας και τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να κάνω πίσω.
Έκρινα, όμως, ότι όφειλα απέναντι στον τόπο μου πρώτα, αλλά και απέναντι σε εσάς, να διεκδικήσω μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δήμου για να ακουστεί κι εκεί η φωνή του Βαρναβιώτη και η δική σας.
Θα μου πει κανείς "μα εμείς δεν έχουμε δικούς μας ανθρώπους για να μας εκπροσωπήσουν;" και θα έχει δίκιο. Πράγματι και στο χωριό σας υπάρχουν ικανοί και άξιοι πολίτες για να  σας εκπροσωπήσουν. Όμως, όπως πολλές φορές έχω πει μέχρι τώρα, αισθάνομαι ΚΑΙ Γραμματικιώτης και αυτό δεν αλλάζει.
Έκρινα ότι στην πρώτη εφαρμογή του "Καλλικράτη" και με δεδομένη την μικρή εκπροσώπηση που έχουν τα χωριά μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα έπρεπε άνθρωποι με εμπειρία και δυναμισμό να ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, για να παλέψουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των χωριών μας, το κορυφαίο από τα οποία είναι το ζήτημα του ΧΥΤΑ.
 Κι αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που συμμετέχω στις εκλογές αυτές.
Δεν εγκατέλειψα λοιπόν ΠΟΤΕ αυτόν τον αγώνα, απλά τον συνεχίζω από άλλη θέση.
Με ρωτούν κάποιοι "τι έχει κάνει για τον ΧΥΤΑ μέχρι τώρα ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον οποίον κατεβαίνεις στις εκλογές;" και απαντώ "ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ". Τουλάχιστον δεν προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα, όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι άλλοι. Κι αυτό είναι σημαντικό για μένα.
Η απόχη μου από την Συντονιστική Επιτροπή, ακριβώς αυτήν την έννοια έχει. Δεν θέλω, όπως κι εσείς δεν θέλετε, να γίνει η υπόθεση της Χωματερής πεδίο παραταξιακής αντιπαράθεσης υποψηφίων. Οι πολίτες ΞΕΡΟΥΝ. Ξέρουν ποίοι πάλεψαν, πόσο πάλεψαν, ποιοι έκαναν πίσω, ποιοι δεν εμφανίστηκαν ποτέ.
Αδέρφια Γραμματικιώτες
Αυτήν την περίοδο θα ακούσετε πολλά. Θα εμφανιστούν "σωτήρες", θα υπάρξουν κατηγορίες, θα κυριαρχήσει η παραπληροφόρηση.
Μην μπείτε σ΄ αυτήν την λογική. Μην δώστε το δικαίωμα ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να χρησιμοποιήσει τις Επιτροπές, την θέση του ή οτιδήποτε άλλο που έχει να κάνει με το πρόβλημά μας.
Όσον αφορά εμένα ένα να ξέρετε.
Ότι και να γίνει στις εκλογές, όσους ψήφους κι αν πάρω, είτε εκλεγώ είτε όχι, εγώ θα είμαι πάλι στο μετερίζι του αγώνα,
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ένας συμπολίτης σας...από τον ΒαρνάβαΔημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")