ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΙΩΤΕΣ

Αδέρφια μου Γραμματικιώτες.
Δεν θα σας συστηθώ σήμερα, με ξέρετε χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια που δίναμε ΜΑΖΙ τον αγώνα ενάντια στο οικολογικό έγκλημα του ΧΥΤΑ.
Δεν απευθύνομαι σ΄ εσάς σήμερα για να σας "ζητήσω ψήφο".
Απευθύνομαι σ΄ εσάς για να σας εξηγήσω τον λόγο για τον οποίο την περίοδο αυτή δεν συμμετέχω στην Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα.
Κατ΄ αρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν ήταν εύκολη απόφαση. Ζύγισα πολύ τα πράγματα. Από την μια θα έπρεπε να "απέχω" από έναν αγώνα ζωής κι απ΄ την άλλη αν συνέχιζα να συμμετέχω θα  υπήρχε ο κίνδυνος να εμπλακεί η Επιτροπή σε παραταξιακές αντιπαραθέσεις κι αυτό θα ήταν ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ για την πορεία του αγώνα.
 Ξέρω ότι  κάποιους από εσάς η μη συμμετοχή μου σας στεναχώρησε και σας προβλημάτισε. Μαθαίνω ότι κάποιοι από εσάς λέτε "μας εγκατέλειψε ο Κόλλιας για να κατέβει υποψήφιος" , κάποιοι άλλοι λέτε "τα παράτησε ο Κόλλιας" και κάποιοι χρησιμοποιούν την απουσία μου στις εσωτερικές αντιπαραθέσεις που υπάρχουν τελευταία, λέγοντας ότι "τον απογοήτευσε ο τάδε, ή η τάδε".
Τίποτα από αυτά δεν ισχύει αδέρφια.
Να ξέρετε ότι αυτόν τον αγώνα θα τον δώσω μέχρι το τέλος, από όποια θέση και να βρίσκομαι. Αυτός ο αγώνας είναι πλέον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ και κανένας και τίποτα δεν μπορεί να με κάνει να κάνω πίσω.
Έκρινα, όμως, ότι όφειλα απέναντι στον τόπο μου πρώτα, αλλά και απέναντι σε εσάς, να διεκδικήσω μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Δήμου για να ακουστεί κι εκεί η φωνή του Βαρναβιώτη και η δική σας.
Θα μου πει κανείς "μα εμείς δεν έχουμε δικούς μας ανθρώπους για να μας εκπροσωπήσουν;" και θα έχει δίκιο. Πράγματι και στο χωριό σας υπάρχουν ικανοί και άξιοι πολίτες για να  σας εκπροσωπήσουν. Όμως, όπως πολλές φορές έχω πει μέχρι τώρα, αισθάνομαι ΚΑΙ Γραμματικιώτης και αυτό δεν αλλάζει.
Έκρινα ότι στην πρώτη εφαρμογή του "Καλλικράτη" και με δεδομένη την μικρή εκπροσώπηση που έχουν τα χωριά μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα έπρεπε άνθρωποι με εμπειρία και δυναμισμό να ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, για να παλέψουν για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των χωριών μας, το κορυφαίο από τα οποία είναι το ζήτημα του ΧΥΤΑ.
 Κι αυτός είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ που συμμετέχω στις εκλογές αυτές.
Δεν εγκατέλειψα λοιπόν ΠΟΤΕ αυτόν τον αγώνα, απλά τον συνεχίζω από άλλη θέση.
Με ρωτούν κάποιοι "τι έχει κάνει για τον ΧΥΤΑ μέχρι τώρα ο υποψήφιος Δήμαρχος με τον οποίον κατεβαίνεις στις εκλογές;" και απαντώ "ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ". Τουλάχιστον δεν προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πρόβλημα, όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι άλλοι. Κι αυτό είναι σημαντικό για μένα.
Η απόχη μου από την Συντονιστική Επιτροπή, ακριβώς αυτήν την έννοια έχει. Δεν θέλω, όπως κι εσείς δεν θέλετε, να γίνει η υπόθεση της Χωματερής πεδίο παραταξιακής αντιπαράθεσης υποψηφίων. Οι πολίτες ΞΕΡΟΥΝ. Ξέρουν ποίοι πάλεψαν, πόσο πάλεψαν, ποιοι έκαναν πίσω, ποιοι δεν εμφανίστηκαν ποτέ.
Αδέρφια Γραμματικιώτες
Αυτήν την περίοδο θα ακούσετε πολλά. Θα εμφανιστούν "σωτήρες", θα υπάρξουν κατηγορίες, θα κυριαρχήσει η παραπληροφόρηση.
Μην μπείτε σ΄ αυτήν την λογική. Μην δώστε το δικαίωμα ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ να χρησιμοποιήσει τις Επιτροπές, την θέση του ή οτιδήποτε άλλο που έχει να κάνει με το πρόβλημά μας.
Όσον αφορά εμένα ένα να ξέρετε.
Ότι και να γίνει στις εκλογές, όσους ψήφους κι αν πάρω, είτε εκλεγώ είτε όχι, εγώ θα είμαι πάλι στο μετερίζι του αγώνα,
ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΛΙΑΣ
ένας συμπολίτης σας...από τον Βαρνάβα



2 σχόλια:

katerina είπε...

Γιώργο, αν θέλεις ανάρτησε και εδώ το σχόλιο που άφησα στο Blog των Αττικών Νέων, γιατί δεν ξέρω αν θα δημοσιευθεί.

Τον τελευταίο καιρό, η κάτοχος του blog των Αττικών Νέων με έχει στεναχωρήσει πολύ. Και αυτό επειδή μου φαίνεται, ότι κρίνει πάρα πολύ κάποια συγκεκριμένα άτομα ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, μιας και το άτομο στο οποίο αναφέρεται πάλι σε αυτό το άρθρο, ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ στις εκλογές, οπότε δεν έχεινα κάνει και κάποιον αγώνα τέτοιου είδους.
Επίσης, επειδή ΗΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ σε αυτή την συνάντηση της επιτροπής, συναγωνίστρια Πόπη, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ. Αφού συζητήσαμε όλα τα θέματα που αφορούσαν την επιτροπή και τον αγώνα, μετά, καθώς είναι φυσικό λόγω των ημερών, πιάσαμε κουβέντα και για κάποιους υποψήφιους των εκλογών. Και πάνω στην κουβέντα ειπώθηκαν διάφορα. Μήπως μια επιτροπή, μετά από μια συνεδρίαση, δεν έχει το δικαίωμα να συζητήσει τίποτε άλλο;
Μήπως σου είναι πολύ εύκολο να κρίνεις κάποιους ανθρώπους, που, συγχώραμε, αλλά είναι από τους ελάχιστους που βλέπω να ενδιαφέρονται για τον αγώνα μας; Γιατί απαξιώνεις τον όποιο αγώνα προσπαθούμε να κάνουμε; Εσύ, τι αγώνα κάνεις; Εκτός από το να γράφεις στο blog για την "αποτυχημένη" μας συναυλία;
Λυπάμαι, είχα άλλη άποψη για την κρίση σου. Οσο για τους πληροφοριοδότες σου, θα πρέπει να σκέφτονται πριν μιλήσουν, ιδιαίτερα αν άργησαν τόσο να έρθουν, ώστε να μην πρόλαβαν να ακούσουν τα θέματα που συζητήσαμε και ήρθαν πάνω στην "κουβεντούλα".

ΑΔΕΡΦΙΑ, ΑΣ ΜΗ ΔΙΧΑΣΤΟΥΜΕ!!!
Ο τίτλος του άρθρου αυτού Πόπη θα έπρεπε να είναι ο ύμνος μας. Διαίρει και βασίλευε είναι ο Νόμος της Καταστροφής. Για να μην δικαιωθούν οι συκοφάντες, αυτοί που προσπαθούν να διαλύσουν την επιτροπή ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, θα πρέπει να σταματήσει το εσωτερικό "κάρφωμα". ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

'Οσο για την καημένη τη συναυλία μας, επειδή ήμουν κι εγώ εκεί, δηλώνω ότι τουλάχιστον 1000 άτομα πέρασαν από εκεί. Να λέμε ότι ήταν 350 είναι ψέματα και ένας δίκαιος δημοσιογράφος όταν λέει κάτι που δεν ισχύει, μετά έχει το θάρρος να το διορθώσει. Αυτό ξέρω εγώ.

Γιώργο Κόλλια, πραγματικά λείπεις από τον αγώνα. Και ταπεινή μου γνώμη είναι, ότι άσχετα αν είσαι υποψήφιος ή όχι, η παρουσία σου είναι πολύτιμη, γιατί εσύ αγωνίζεσαι χρόνια μαζί με πολλούς άλλους. Μπορούμε να μην μπλέκουμε τα πολιτικά με τον αγώνα μας. Αν είχαμε καθαρή καρδιά και αγάπη για τον τόπο μας, αυτό θα κάναμε.
Αντί να ενωθούμε σαν μια γροθιά όλοι, κοιτάμε να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου και κυρίως, της μιας παράταξης να θάψουν της άλλης παράταξης.

ΒΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ!!! ΟΤΑΝ ΘΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ!! Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ, ΟΥΤΕ ΝΔ, ΟΥΤΕ ΚΚΕ, ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΥΤΕ ΛΑΟΣ!! ΟΥΤΕ ΖΑΓΑΡΗΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΚΗΣ, ΟΥΤΕ ΛΟΙΖΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΡΙΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΑΡΟΣ, ΟΥΤΕ, ΟΥΤΕ, ΟΥΤΕ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΟΛΟΝΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ!!!
Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

KAΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να πετύχουμε την

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")