ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗ

Δημοσιεύθηκε στην τοπική εφημερίδα "ΕΠΤΑΗΜΕΡΟ" της 17/11/2010:


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΛΛΙΑ
Αν το σχόλιο της εφημερίδας βασίζεται στην πραγματικότητα, ο Γιώργος Κόλλιας στο 40% των τμημάτων καταλαμβάνει την 9η θέση.
Εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων, τα οποία ενδέχεται να διαφοροποιήσουν την εικόνα που σήμερα παρουσιάζεται, μερικά μόνο σχόλια:
1. Αποτελεί τιμή για μένα το γεγονός ότι με εμπιστεύθηκαν οι συμπολίτες μου της Ανατολικής Αττικής, παρ΄ ότι δεν είχα την ευκαιρία τα προηγούμενα χρόνια να έρθω σε επαφή με το μεγαλύτερο μέρος από αυτούς, αφού κατάγομαι και δραστηριοποιούμαι στην Βόρεια Αττική.
2. Οι περισσότεροι από τους συνυποψήφιούς μου που προηγούνται είχαν το πλεονέκτημα της "αναγνωρισιμότητας" είτε λόγω θέσης, είτε λόγω στήριξης. Συγκεκριμένα οι κ. Ντούρος, Ζηρογιάννης, Γάκης  και Μπαρούτας είναι ήδη Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, η κ. Αφεντούλη στηρίχθηκε από την κ. Χριστοφυλλοπούλου, ο κ. Σμέρος είναι πρώην Δήμαρχος Παλλήνης και οι κ. Ιωαννίδης και Καλιωράκης προέρχονται από μεγάλες πόλεις (Αχαρνές και Κορωπί αντίστοιχα).
3. Δηλώνω ότι θα παραμείνω ενεργός στους αγώνες για τα μεγάλα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής συνεργαζόμενος με τις δυνάμεις πολιτών.

Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")