ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

121+13+;

Σε τραγωδίες αναφέρεται η Φρόσω Κωνσταντίνου Δολοφονήθηκαν πριν 6 χρόνια 121 αθώοι άνθρωποι. Μικρά παιδιά με τους γονείς τους, νέοι άνθρωποι οι οποίοι πήγαιναν με το χαμόγελο στα χείλη για διακοπές. Όμως δεν είδαμε ξανά το χαμόγελο τους, ούτε τους σφίξαμε ξανά στην αγκαλιά μας, ούτε καν το τελευταίο φιλί δεν μπορέσαμε να τους δώσουμε. Μας τους έφεραν πίσω σε σφραγισμένα κασόνια, που κανένας ποτέ δεν έμαθε ποτέ τι είχαν μέσα.
11 Ιουλίου 2011. Οι πρώτες ειδήσεις...τα πρώτα σχόλια. Πάγωσα. Σαν να έβλεπα ξανά την ίδια ταινία. Μια ταινία με αθώα θύματα τα οποία δολοφονήθηκαν γιατί κάποιοι δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Γιατί κάποιοι έβαλαν πάνω από τις ανθρώπινες ζωές την καρέκλα τους, τα λεφτά, τη ματαιοδοξία τους.
 «Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων... να είστε σίγουροι ότι θα τιμωρηθούν οι ένοχοι... σπαράζει η καρδιά μας. Θα παρασχεθεί κάθε ψυχολογική στήριξη στους συγγενείς των θυμάτων... θα είναι πάντα δίπλα μας». 
Έτσι ήταν και τότε. 
Όλοι οι πολιτικοί δήλωναν με «πόνο καρδίας» τη συμπαράσταση τους στους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στέλλοντας τα συλλυπητήρια τους.
Δίνοντας υποσχέσεις «να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο» για απονομή δικαιοσύνης και κάποιοι τα είπαν δακρύζοντας... ότι θα είναι συνέχεια δίπλα μας. Εμφανίζονταν στις τηλεοράσεις και στα ραδιόφωνα ρίχνοντας τα φταιξίματα ο ένας στον άλλο. «Δίπλα» μας ήταν όσο καιρό είχαν τηλεθέαση στις τηλεοράσεις.
 Οι ίδιες θλιβερές μετριότητες, τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιοι ηθοποιοί που «έπαιζαν» στη δολοφονία 121 αθώων ψυχών, παρέλαυναν και τώρα από τα κανάλια μετά τη δολοφονία άλλων 13 αθώων ψυχών. Ο ίδιος ο εφιάλτης έχει χτυπήσει ξανά την πόρτα 13 οικογενειών. Γονείς να ξεριζώνεται η καρδιά τους, αδέλφια και παιδιά να χάνουν τον κόσμο γύρω τους. 
...Θα γίνει έρευνα και ΑΝ προκύψουν ευθύνες τότε θα αποδοθεί δικαιοσύνη. 
Αν δεν προκύψουν ευθύνες τότε να έρθει κάποιος να πει της μάνας μου γιατί έχασε το γιο της, τη νύφη της, τα εγγόνια της. Να πουν στο Γιώργο που έχασε τους γονείς και τις αδελφές του, να πουν στις μάνες που έχασαν τα παιδιά τους, ότι δεν έφταιγε κανείς. Να τους πουν ποιος δολοφόνησε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και έκλεισαν τα σπίτια μας. Ποιος έκανε να περνάμε τη ζωή μας στο κοιμητήριο.
 Τα ίδια κούφια λόγια και σήμερα. Λόγια γεμάτα υποσχέσεις που δεν τήρησαν ποτέ. Λόγια που επαναλαμβάνονται και τώρα που πάλι δολοφονήθηκαν αθώοι άνθρωποι.
...Θα γίνει έρευνα και ΑΝ προκύψουν ευθύνες τότε θα αποδοθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")