ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 225 .000 ! !

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  • γράφει ο Γιώργος Κόλλιας
Επί μέρες διάβαζα γι΄ αυτήν την παραφιλολογία, για τις δήθεν μετοχές της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ που δήθεν θα έσωναν την Ελλάδα από το έλλειμμα και τα χρέη.
Παρακολούθησαν δεκάδες blogers, οι οποίοι, με σοκ και δέος, έγραφαν και ξαναέγραφαν για την επικείμενη σωτηρία μας, μέσω αυτών των μετοχών.
Όχι, βέβαια, ότι πίστεψα, έστω και κατ΄ ελάχιστο, ότι κάτι τέτοιο ήταν δυνατόν να είναι πραγματικό. Άλλωστε έχω συνηθίσει πλέον στις δεκάδες (εκατοντάδες; χιλιάδες;) "παπαρολογίες" που περιφέρονται στο διαδίκτυο, αναδημοσιευόμενες από blogers που επιδιώκουν να γίνουν κάτι σαν CNN.
Και δεν άργησε να έρθει η "αναγκαστική προσγείωση". Τριάντα ευρώ είναι η αξία κάθε μετοχής και μόνο για συλλεκτική χρήση.
Πάει κι αυτό. Τώρα θα περιμένουμε την σωτηρία από την "Ομάδα Ε" (που είστε ρε παιδιά, θα προλάβετε;), από τον Παϊσιο (λάθος αυτός πρόβλεψε την καταστροφή, επί της σωτηρίας δεν είχε να πει κάτι), τον Θεό (ακόμη δεν έχει πάρει θέση) τους εξωγήινους, ίσως.

Αναδημοσίευση από το blog Tsoutsouneros του ΜπαρμπαΝίκου Αρβανίτη:

Ως πτωχός πλην τίμιος Μπαρμπανίκος, βρήκα μετοχή της BANQUE D’ ORIENT, προς 30 € το κομμάτι!!! Μάκη τι λες, ν’ αγοράσω???

Μου αρκούσε που και αυτή τη μαλακία την έκανε ερώτηση ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στο σκυλοβούλιο της ψυχής του καίτινες άλλοι μουρλοί και βλαμμένοι, και η σφραγίς του ταρζάν Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, για να ασχοληθώ ολίγον με τις μετοχές της σωτηρίας από τη τρέλα μας. Τώρα, να είσαι Μπαρμπανίκος και να ακούς πως μια μετοχή, μη υφιστάμενης από το 1936 ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, αξίζει 670 δις €, και να κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα, είναι ολίγον παράδοξον.  Άσε που κινδυνεύεις να πέσεις και στα δίχτυα του Χαρδαβέλα.
Με τον τρόπο μου τον μυστικό και απόκρυφο (αλλά μη μασονικό) ξεκινάω, αλλά πριν προλάβω να πω ΚΙΧ, πέφτω πάνω σε ΓΕΡΜΜΑΝΙΚΗ ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δάκτυλος της Μέϊρκελ και του Φόκους), η οποία θρασύτατα αποτιμά τη δωρεά και τη διάσωσή μας από το δυσβάστακτο χρέος μας, αποτιμά λέγω τη διάσημη ΜΕΤΟΧΗ της BANQUE D’ ORIENT, στη ξεφτιλιστική τιμή των ….30 € το κομμάτι!!!!
Το ομολογώ, ότι έχω μπει στον πειρασμό, να αγοράσω μερικές και (έστω και δεύτερος) να ευεργετήσω και να ευεργετηθώ. Να καταξιωθώ και να γίνω και δεύτερος Ζάππας και δεύτερος Αβέρωφ και να γεμίσω ξανά την Ελλάδα με φυλακές και κρατητήρια, και δικαστήρια με δικαστές σαν την Πόπη, και να χώσω μέσα όλους τους Καραμανλήδες, όλους τους Μητσοτάκηδες, όλους τους Παπαντρέηδες και τους Σαμαροφονιάδες, και ήσυχα-ήσυχα να χαθούνε όλα τα χρέη και οι επιλεκτικές και συντεταγμένες χρεοκοπίες.
Μάκηηηηη…. Πούλα, πούλα!!!… Πούλα τώρα που είναι νωρίς, γιατί μόλις αναρτήσω, θα πάνε όλοι οι πεινασμένοι στη Φιλοτελική της Αλεμάνιας και θα φέρουν μετοχές και σωσίβια με το τσουβάλι.
Τώρα, στο επί τέλους της ανάρτησης, ξεκαθαρίζω ότι δεν αναμειγνύομαι στο θέμα που δεν είναι τωρινό. Τωρινό ξανάγινε χάρι στην Μάκη και στη χρεοκοπία μας. Περαστηκά μας!!!!
Την αποτίμηση-προσφορά της «ΜΕΤΟΧΗΣ» τη βρήκα στη διεύθυνση http://www.hwph.de/
Πρέπει να έχει πολύ αναδουλειά ο Μάκης παιδιά…
Η ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ

Δημοσίευση σχολίου
ΠΑΛΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ/Η ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝ. ΑΡΧΗΣ" ΕΚΛΕΙΣΕ
ΨΗΦΟΙ: ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΑΙ: 2 (3,2%) - ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 4 (4,8%) - ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΧΙ: 51 (82,3% - ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 4 (6,5%) - ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΗ: 2 (3,2%).
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ: ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΝΑΙ: 8% - ΑΠΟΛΥΤΑ & ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ: 88,8%

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ" ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΨΗΦΟΙ: ΝΑΙ: 26 (84%) - ΟΧΙ:
5 (16%)

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;" ΕΚΛΕΙΣΕ.
ΨΗΦΟΙ:
ΚΑΤΑ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2": 26 (52%)
ΥΠΕΡ ΤΟΥ "ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2"
: 24 (48%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: 22 (58%)
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ: 16 (42%)

(βλέπε στην στήλη "ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ")